EtappesEr zit weinig gang in me, wat dat betreft passen Simba en ik goed bij elkaar op het moment, ik moet me inhouden om niet op elk bankje dat ik tegen kom te gaan zitten en als de zon geschenen had, had ik dat ook zeker wel een keer gedaan. We zijn door Renesse terug gelopen en hebben daar bij de visboer een visje gekocht voor bij het avondeten en een bakje kibbeling voor onderweg. Ze was nog warm en ik nam voorzichtig een hapje, blies voor wat afkoeling en liet de hand met de rest van het stukje naar beneden zakken, ter hoogte van de neus van Simba, ze dacht dat ze het kreeg en hapte het zo uit mijn handen, ze had blijkbaar ook trek.
En alles is vuil en stoffig, ik moet nodig weer eens een beetje poetsen. Daar ben ik dan ook voorzichtig aan mee begonnen, maar er brak een pot en er viel een dopje dat daarna nergens meer te vinden was... dat vind ik soms zo raadselachtig, zo klein was het nu ook weer niet en het viel niet ver. Overal gezocht maar het bleef spoorloos. Inmiddels was het alweer etenstijd, morgen maar weer verder.
Ria Vrijdag 20 Februari 2009 at 8:11 pm | | Standaard

acht reacties

Me!

Het wordt tijd voor wat vitamine Z…

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-02-’09 21:45
Redstar

Ik denk dat Me wel gelijk heeft. Zon, heel veel zon :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 20-02-’09 22:05
Renesmurf

Het wordt inderdaad tijd voor het voorjaar, maar ja, nog een maand, en dan is het eindelijk zover!
hopelijk het weer dan ook.,

Renesmurf, (URL) - 20-02-’09 23:37
Elmar

Het huisspook is vast bezig geweest Ria!;-)
groetjes en een fijn weekend!
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 20-02-’09 23:55
Brillie

Overnacht je dan ergens?

Brillie, (E-mail ) (URL) - 21-02-’09 01:14
ria

@Brillie: Nee, ik ben toch alweer thuis %-)

ria, (E-mail ) (URL) - 21-02-’09 01:18
RI@&BERT

Laat het werk nog maar even zitten dat blijft toch wel liggen en ik hoop dat je toch in de komende dagen kan genieten van een streepje zon!(h)

RI@&BERT, (URL) - 21-02-’09 09:31
Thérèse

Misschien heb je een soort griep onder de leden? Ach. dan doe je toch een tijdje lekker rustig aan. Wat kan jou het schelen?
Het beste!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 21-02-’09 12:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.