Cairo

Vanmorgen eerst samen met Miriam naar het dierenasiel om naar de poezen te kijken, degene die ze op het oog had vielen tegen en de klik was er niet volgens haar, er zat nog wel een andere rooie, maar er wordt eerst nog verder gekeken.
Ik was op slag verliefd op Cairo een prachtige Rottweiler.

Cairo is een Rottweiler reu van 3 1/2 jaar, hij is geen makkelijke hond, we zoeken dus een ervaren baas voor hem zonder katten of kinderen. Met andere honden kan hij niet overweg, met teven gaat hij meestal wel, maar met reuen beslist niet. Gelukkig luistert Cairo goed naar commando`s. In de komende tijd willen wij gaan uitproberen of hij netjes aan de riem kan lopen.

Er moet toch ergens een plekje voor hem zijn, vandaar dat ik ook hier maar even aandacht aan hem schenk, dat is wel het minste wat ik doen kan. Hij zit er al ruim twee maanden. Hij was lekker buiten aan het rennen en de verzorger liet hem even binnen, hij kwispelde en snuffelde vrolijk, niks kwaads te bekennen, gewoon een goeie lobbes die een strenge hand nodig heeft.
Verder veel kou gehad vandaag, een snel rondje gedaan en daarna nog een snel rondje en veel spelletjes gepeeld.

Ria Dinsdag 10 Maart 2009 at 7:56 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Een prachtige hond; werd Simba ook niet verliefd heel toevallig?

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 10-03-’09 21:43
mikelodeon

Het klinkt ook wel een beetje dat je zelf een oogje op Cairo hebt laten vallen, Simba is een teefje toch? Is er in je hart niet een luikje opgegaan?

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 11-03-’09 09:37
karin

O, gevaarlijk dit soort bezoekjes aan een asiel…..!!!! Voor je het weet zit er een hond/kat in je hoofd waar je helemaal stapel op bent.
Het is inderdaad een mooi beest zo om te zien. Maar ik heb katten en kinderen…..

karin, (URL) - 11-03-’09 11:09
aargh

Poezen komen vanzelf.
Ik krijg trouwens geen feeds meer van je, heb je iets veranderd?

aargh, (E-mail ) (URL) - 11-03-’09 11:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.