De klok en ik

Het is nog steeds niet zoals het wezen moet hier.
Ik was vanmorgen te laat en daardoor ook weer vroeg als u begrijpt wat ik bedoel. Er zouden duivenmeneren komen om te ‘prikken’ wat betreft de klok, dus te laat uit bed betekent dan gelijk onder de douche, waardoor ik dan toch weer op tijd ben voor die klok en zo verliep gewoon alles volgens plan.
De koorts van Joop was weer opgelopen, plas inleveren bij de dokter ging ook al niet want er kwam niets, hij zweet alles uit denk ik en me bemoeien met de pillen mag ik ook al niet. ‘t Is echt zo’n vrolijke boel hier, dat ik vandaag maar veel gevlucht ben. Even naar Zierikzee, voor een cadeautje voor Levi, hij is zondag jarig, ook maar gelijk een kaart voor morgen met uitleg, dat we misschien niet komen…
Gezellig even met Simba door de stad gelopen en op het terras gezeten voor een Capuccino, paar fotootjes gemaakt en daar kan ik nu weer wat mee spelen want sinds een paar dagen weer een Photoshop programma, Elements 7.0 en ook nog eens in het Nederlands, ik ben er weer blij mee.

Update: Ik vergat te vertellen dat de koorts vanmiddag alweer iets gezakt was, alleen die onderlip, die wil nog niet stijgen…

Ria Vrijdag 17 April 2009 at 7:09 pm | | Standaard

elf reacties

Me!

Die arme Joop. Als kerels ziek zijn zijn ze ook meteen heel zielig… vind ik.

Me!, (E-mail ) (URL) - 17-04-’09 20:10
ria

@Me: Die kerels moeten zich niet zo verschrikkelijk aanstellen!

ria, (E-mail ) (URL) - 17-04-’09 20:22
Wieneke

Heeft hij misschien een raar virus meegebracht uit Egypte? Dat was toch dat land van de zeven plagen waarvan één de pest was? Koorts is over het algemeen wel een teken dat het lichaam hard aan het werk is om de aanvallers af te slaan. Spoedige beterschap gewenst!

Wieneke, (URL) - 17-04-’09 21:06
Ina

Beterschap voor Joop maar ook voor jou>;-)

Ina, - 17-04-’09 21:19
Renesmurf

Wat een ongemakken allemaal, terwijl het voorjaar zo mooi kan zijn.
Als plas inleveren niet gaat dan plas jij toch voor hem.

Renesmurf, (URL) - 17-04-’09 22:11
marlies

die onderlip! zie het helemaal voor me;-) ik denk trouwens niet dat die mannen zich aanstellen. die voelen vast anders dan wij, die, in tegenstelling tot wat ons algemeen als waarheid door de strot wordt geduwd, (uit onderdrukte zwakte uiteraard), het sterke geslacht zijn!

marlies, - 17-04-’09 22:27
ria

@Marlies: Ik durf het bijna niet te zeggen, maar die onderlip, daar moet ik eigenlijk ook heel erg om lachen, echt zo’n ouwe mannenlip waarbij ook het onderste tandvlees zichtbaar is…. zou daar de uitdrukking ‘op je tandvlees lopen’ vandaan komen?
Verder is hij echt heel ziek hoor en vanavond weer boven de 39 Hij heeft een bak bitterkoekjespudding op en ik heb van dat vloeibare ontbijtdrink gekocht, dat gaat er ook wel in als het niet te koud is .

ria, (E-mail ) (URL) - 17-04-’09 22:38
mikelodeon

ach verdorie, Joop nog steeds ziek. ik las het van de week al (illegaal op het werk) Heel veel beterschap voor hem en sterkte voor jou. mannen die ziek zijn das erg

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 17-04-’09 23:16
Thérèse

Ja, ik heb ook wel wat ervaring met zieke mannen: de ‘jongens’ziek, och heden, maar de heer des huizes ziek, helemaal een ramp.
Ik hoop voor iedereen dat het slachtoffer gauw opknapt, hoor!! Ik zal gaan duiven, o nee duimen.
Goed dat je wat leuks voor jezelf doet!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 17-04-’09 23:55
Redstar

Beterschap voor Joop! En die onderlip vind zijn positie ook wel weer :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 18-04-’09 11:06
RI@&BERT

Wat vervelend voor Joop zeg, nou van harte beterschap hoor!

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 18-04-’09 12:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.