Best goed

We hebben heerlijk gegeten en gedronken gisteravond bij Salud. Ze hebben ook nieuwe stoeltjes, lekker zacht aan de bibs.
Vanmorgen vroeg moest Joop alweer op pad voor een ritje, zodoende was de ochtendzorg voor de duiven weer voor mij. Het ging niet helemaal goed, ze hebben wel gevlogen, maar toen ik ging kijken waren er maar negen binnen en een poes liep heel hard weg, twee vlogen dus nog ergens rond of er was iets anders mee… gelukkig zag ik ze even later vliegen maar ze durfden niet naar binnen. Natuurlijk is het later allemaal weer goed gekomen, maar zodoende konden ze niet mee voor een lange vlucht vanaf de Plompe toren, waar Joop de anderen iets later bracht.

Uit de krant van gisteren:
_SCHEVENINGEN – Beachclub Perry’s in Scharendijke is het op 1 na beste strandpaviljoen van het land.
Koninklijke Horeca Nederland heeft dit vrijdag bekendgemaakt in Scheveningen bij de start van het strandseizoen in deze badplaats. Tot beste strandtent van Nederland werd het Scheveningse Blue Lagoon uitgeroepen._

Is dat leuk of is dat leuk! Onze eigenste Perry’s op de tweede plaats van Nederland.
Kijk hier naar hun webcam.

Deze kwam ik vanmiddag tegen en gisteren zag ik ook al ergens zulke joekels, wel mooi natuurlijk, maar op deze tijd van het jaar zie ik toch liever bloementjens.

Ria Zondag 17 Mei 2009 at 7:08 pm | | Standaard

zeven reacties

Me!

Een klein beetje droger en wat meer zon stel ik ook wel op prijs. Alhoewel het vandaag hier mee is gevallen. En leuk voor Perry, dat bevordert het toerisme en de drukte aan jullie kant.

Me!, (E-mail ) (URL) - 17-05-’09 19:44
Elmar

Leuk die 2de plaats voor Perry!
Het was wel erg nat dit weekend, maar ja, het was wel even nodig denk ik!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 17-05-’09 23:44
Redstar

Dat is idd erg leuk voor Perry. Wij waren gioster avond ook uit eten. Het waaide te hard voor de geplande bbq, dus dat doen we morgen of overmorgen wel :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 17-05-’09 23:57
fialas

wat is die Joop al bruin!

fialas, (E-mail ) (URL) - 18-05-’09 11:58
Thérèse

Nou, dat eten ziet er heerlijk uit en dan ook nog nieuwe zachte stoeltjes onder de bibs. Wat wil een mens nog meer?

Wel goed dat later de duiven weer terecht waren.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 18-05-’09 18:18
Josanne

Alle duifjes weer gezond en wel, gelukkig. Je kopfoto is heel mooi- mooie site heb je. Wil je op mijn weblog kijken en reageren? Zou ik geweldig vinden.

Josanne, (URL) - 18-05-’09 18:26
Brillie

Die smaakloze dingen eet ik echt niet.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 18-05-’09 23:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.