Strak plan

Zo gaat dat dan als de duiven binnen komen, het duurt even maar dan hoppen ze achter elkaar het hok in.

Vanmorgen kwam Ina onverwachts op de koffie. Als ex kapster is er maar eentje die haar haar goed knipt en dat is Miriam natuurlijk, daar was ze even langs geweest voor een knipbeurt. Het was heerlijk in de zon, die inmiddels weer achter de wolken is verdwenen.
Ik heb alweer gemaaid en geknipt en weet ik wat allemaal nog meer, het wordt wel een beetje afgezaagd zo, maar het lijkt of de rek er even uit is, qua belevenissen en ook uit mij. Foto’s maken komt ook al niet van.
Vanmiddag kwamen de bestelde spijkerbroeken, ook eentje voor mij… ik kon er wel in, maar je moet niet vragen hoe. Ik ben dus maar eens op de weegschaal gaan staan na zoveel jaar en dat viel eigenlijk best tegen. En omdat Ina vanmorgen vertelde dat ze aan de lijn was, ga ik dat voorbeeld maar eens volgen, er moet ook bij mij wat af, het wordt te gek, straks groei ik dicht. Vier kilo is niet veel, maar toch even de moeite waard om me net weer wat beter te voelen en gewoon weer in de goeie maat broek te kunnen, deze gaat voorlopig even terug. Ik ben niet zo’n optimist die wacht tot hij past, dat werkt niet, voorlopig koop ik gewoon even niets, dat lijkt me beter.

Ria Woensdag 20 Mei 2009 at 7:27 pm | | Standaard

zes reacties

Wieneke

Wat leuk, die duifjes. Ze zijn best wel gehoorzaam, he? Heel goed, vier kilo is niet zo bar veel. Dat is wel te doen. Wat gaat dat toch geniepig en ongemerkt, dat aankomen :-(

Wieneke, (URL) - 20-05-’09 19:41
Me!

Die duiven wachten wel netjes op elkaar…

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-05-’09 22:28
Elmar

Leuk die duiven die zo braaf weer terug komen!
Sterkte met je lijn plannen!
groetjes en een fijn Hemelvaartweekend!
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 20-05-’09 22:51
Redstar

Hier is de rek er ook uit, en ik loop er zelfs aan te denken er helemaal mee te stoppen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren weet ik nog niet

Redstar, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 09:52
RI@&BERT

Hahaha het lijkt wel of ze afgericht zijn!:-)

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 13:51
Thérèse

Wat leuk Ria, dat filmpje. Het is gewoon echt spannend of ze wel komen en dan of ze wel naar binnen gaan.
Zeg, er zat toch een gat in je broek; hoe ga je dan erbij lopen als je niks koopt??
Ja, 4 kilo is niet veel maar het gaar toch ook weer niet van: “nou dan blijf ik maar even binnen zolang….”???

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 15:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.