Na gedane arbeid...

Vanmorgen eerst begonnen om de grote bos riet af te knippen, hij werd steeds lelijker en bracht andere planten in de verdrukking, bovendien veel zaailingen elk jaar. Weg ermee dus, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hij is in elk geval gekortwiekt, Joop mag nu zien dat hij de rest eruit krijgt. Hij is er al even mee bezig geweest, maar dat wordt een behoorlijke klus.
Op de foto’s zie je een boom met de stippelmotrupsen waar ik het gisteren over had, ik heb er verschillende die er vol mee zitten, het lijkt erger dan vorig jaar. De middelste foto laat zien hoe de rupsen lekker een nog overgebleven blaadje oppeuzelen.
Om een uur of twee brak de zon door en heb ik de rest van de middag lekker relaxed doorgebracht, watervalletje aangezet, boekje erbij, heerlijk!

Oh en de orchideeen beginnen ook weer te bloeien!

Ria Donderdag 21 Mei 2009 at 7:13 pm | | Standaard

zeven reacties

Marijke

Die stipbeesten vind ik vies, maar die waterval mag er wezen! Lijkt me heerlijk relaxen met een boekje en het geklater op de achtergrond! Je had het dan ook verdiend…

Marijke, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 20:42
Elmar

Mooi die orgideeen!
Wij hebben ook een waterval ietsje anders, maar ik vind ze een heerlijk geluid geven.
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 21:56
mikelodeon

In utrecht lijkt wel een plaag van de spinselmot te zijn, het lijkt wel of grote delen ingepakt zitten. Ik weet dat er vlinders uit voort komen maar ik heb het toch niet op rupsen

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 23:08
Me!

Die orchideeën zij fantastisch…

Me!, (E-mail ) (URL) - 21-05-’09 23:38
Brillie

Koffie?

Brillie, (E-mail ) (URL) - 22-05-’09 01:59
Thérèse

Ja, die orchideeën zijn prachtig!! En een watervalletje dat je naar believen aan en uit kunt zetten, wat een (bijna decadente) luxe! Geen wonder dat je liever thuisblijft; daar heb je ALLES!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 22-05-’09 11:42
RI@&BERT

….lekker rusten!:-)

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 22-05-’09 15:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.