Opgeruimd

Woeiiiiiii, t gaat er eindelijk van komen hoor vanmorgen ging Mark opeens met de tractor in de weer, er werd geknipt en getrokken en we hebben met z’n allen even de mouwen uit de handen gestoken om in elk geval de klimopzooi op te ruimen. De Porto Cabin staat inmiddels al een paar meter van de schutting verwijderd en het ziet er nu al zoveel leuker uit!
Daarna hebben we de Spitfire gepakt voor een rondje Flakkee, het ‘langt van de oage boamen’. Schitterend weer, dus prachtige plaatjes overal. Eenmaal thuis ging Joop nog even naar de kroeg voor een biertje op het terras. Ik ben thuis gebleven, want gegarandeerd dat ik dan trek in bitterballen krijg en die hoef ik even niet. En omdat alles er nu toch weer anders uitziet heb ik een paar zithoekjes veranderd, de tuintafel staat nu weer aan de voorkant, vraag me niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen want dat ding is loeizwaar, maar als ik het bedacht heb, moet het ook gelijk maar gebeuren, dan kan ik echt niet wachten tot Joop er weer is. Bovendien is een beetje actie goed voor de lijn. Toen ik dat allemaal voor elkaar had, was ik natuurlijk ook wel aan een roseetje toe om daarbij te genieten van alles wat deze dag weer gebracht had en hij is nog niet eens om…

Ria Zondag 24 Mei 2009 at 7:25 pm | | Standaard

acht reacties

Me!

Lekker toch, zo wat klooien rondom het huis…

Me!, (E-mail ) (URL) - 24-05-’09 21:41
karin

Oja, heel herkenbaar: ik versjouw ook altijd de meest onmogelijke dingen in mijn eentje. En zo vreemd: als manlief in de buurt is, lijkt het ineens te zwaar voor mij! ;)

Mmmm, bitterballen!!!!!

karin, (URL) - 24-05-’09 22:19
Renesmurf

Ik vind het meestal wel best zo, al dat werk, na mijn werk, heb ik niet echt behoefte aan.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 24-05-’09 22:37
Peter

Leuk: Wij gaan af en toe naar de Hage Bamen! :-)

Peter, (E-mail ) (URL) - 24-05-’09 22:54
Brillie

Vanmiddag? Zondag? Foei…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 24-05-’09 23:00
Elmar

Af en toe moet een mens de boel weer eens veranderen nietwaar?! ;-)
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 24-05-’09 23:02
Redstar

Wat moet je anders met zulk weer, en als je zo’n auto hebt :-) rondtoeren

Redstar, (E-mail ) (URL) - 25-05-’09 00:00
fialas

ik kan ook heel zware dingen verplaatsen,maar ik sjouw niet, ik kantel ze, laat ze lopen.

fialas, (E-mail ) (URL) - 25-05-’09 23:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.