Kom maar...

We stonden nog net niet als de distel kaardenbol met opgeheven armen, maar het was wel spannend vanmorgen en we zijn er dus tot nu weer eentje kwijt, en toen waren er nog maar zeven. Er zijn er die zestig duiven meegaven voor de wedstrijd en daar zijn er nog maar dertig van binnen, het valt bij ons nog mee zodoende. Er gebeuren ook met duiven vreemde dingen tegenwoordig.

Vanmiddag kwam zwager Ed gezellig even langs, hij is nog steeds druk met zijn hondjes. Ook hij is sinds vorig jaar gescheiden, samen oud worden schijnt tegenwoordig niet meer zo eenvoudig te zijn, als het minder leuk wordt ga je toch gewoon weg….

Eind van de middag belde mijn zus, we hadden het er de laatste keer nog over gehad, ouderdomsvlekjes. Zij heeft er pas eentje weg laten halen die haar niet zinde, niet nodig volgens de dokter, gewoon een ouderdomsvlek, maar nu blijkt toch het tegendeel, een heuse melanoom. Reden om toch wat alerter te zijn en niet alles gelijk maar ouderdomsvlek te noemen, ook al zien ze er zo uit. Als het goed is is bij haar alles weg nu, maar moet ze wel onder controle blijven. En ik ga volgende week eens naar dat vlekje op mijn buik laten kijken, dat er zomaar ineens was.

Ria Zaterdag 20 Juni 2009 at 8:14 pm | | Standaard

acht reacties

Elmar

Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met die vlekjes. Mijn vader had ook melanomen, gelukkig was hij er op tijd bij!
Jammer dat er weer één duif niet is terug gekomen.
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 20-06-’09 20:32
Marleen Appel

Hoi Ria, wat een schrik dat je zus een melanoom bleek te hebben. Enge dingen zijn dat als het zo dichtbij komt he. Groot gelijk dat je zelf ook even dat plekje na laat kijken.
Als je het goed vindt ga ik je linken op mijn blog, dan onthou ik wat makkelijker dat ik bij je wil komen kijken van tijd tot tijd. Hoewel ik een onregelmatig blogger ben hoor, gebrek aan tijd enzo.
Doe echter mijn best om alle contacten bij te houden.
Fijn weekend!

Marleen Appel, (URL) - 20-06-’09 20:51
Bart

Dokters weten ook niet alles, dat blijkt maar weer ….. :-(

Bart, (E-mail ) (URL) - 20-06-’09 21:00
marlies

even betwetren: een kaardebol is geen distel. maar evengoed weer een prachtige foto1

marlies, - 20-06-’09 21:08
ria

@Marlies: Oh ja, natuurlijk :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 20-06-’09 21:10
Me!

Het blijft een mooie foto… Ik moet daar eens zaden van zien te krijgen.

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-06-’09 21:27
Renesmurf

Omdat blijkt dat mannen vaker in een later stadium naar de dokter gaan, is daardoor de overleving bij mannen doorgaans minder goed dan bij vrouwen.

Dus, kijk maar uit, en ga op tijd.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 21-06-’09 01:25
mikelodeon

tjonge een melanoom, dat is schrikken. Heel verstandig om er even naar te laten kijken. Dat zeg ik ook altijd tegen anderen en zelf ga ik nooit terwijl ik ook wel vlekjes en andere onregelmatigheden heb gekregen. Toch maar eens een afspraak maken dus…

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 21-06-’09 09:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.