De echte!

Natuurlijk kunnen die schoentjes alleen van Truus zijn (de echte).
Kees en zij waren hier een paar nachtjes met twee van hun vier kleinkinderen, erg gezellig en toch weer anders dan wanneer ze maar met z’n tweetjes zijn. Ze troffen het prima met het weer om met de kinderen naar het strand te kunnen zodoende en vanmorgen zijn ze weer vertrokken, nadat we gisteravond nog heerlijk bij het kacheltje hebben geborreld.
Wij waren gistermiddag nog even in Kerkwerve bij de jaarlijkse wedstrijd palingroken met Ina en Martin, ook leuk, maar erg warm. Een paar van de foto’s staan hier, of alweer op een andere pagina, dat kan wisselen.
Een jong van Kees en Truus, de onechte, was vorige week bij een vlucht de weg kwijt geraakt en in Belgie beland. Hij was bij een Belgische duivenmelker terecht gekomen en vanmiddag heeft Joop hem weer opgehaald, toch wel handig dat ze een telefoonnummer om hun poot hebben.

Ria Zondag 02 Augustus 2009 at 4:42 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Aha, onze nieuwsgierigheid is bevredigd. De schoentjes van Truus. Ze hebben inderdaad geboft met het weer; gisteren was het hier nog mooi, maar vandaag plensde het!!

Groetjes!!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 02-08-’09 17:43
Me!

Dus de rust is weergekeerd bij jullie…

Me!, (E-mail ) (URL) - 02-08-’09 22:40
ria

@Me: nou dat valt wel mee hoor, zo druk zijn ze niet ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 02-08-’09 23:00
Redstar

Ja die ringen die ze om hebben zijn zeer handig :-) Ik las over de wedstrijd palingroken in de PZC. Dat moet lekker gerken hebben daar

Redstar, (E-mail ) (URL) - 03-08-’09 08:31
Brillie

Grappig, ik zie mos tussen de tegels in zitten.

Brillie, (URL) - 03-08-’09 22:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.