Vorderingen Rabin

De mail van Joop:

_Berste donateurs van Rabin,
Ik kreeg vandaag de volgende email van de directrice van de school van Rabin. Hij is geslaagd voor zijn eerste tentamen van dit lopende schooljaar. Zoals jullie kunnen zien heeft hij dit tentamen weer met nog betere cijfers afgesloten. Hij is 9de van zijn klas en heeft een percentage gemiddelde dat in de hoogste groep valt. Toch raadt de klasse onderwijzer hem aan te proberen nog beter te presteren. Waarschijnlijk omdat die ziet dat Rabin nog beter kan.

Ik hoop dat we met ons allen Rabin zijn opleiding op deze school af kunnen laten maken en dat iedereen zijn steentje blijft bijdragen.

Hieronder de email van de directrice. En als bijlage de cijferlijst van Rabin._

_Dear Sir,
How are you doing these days. We hope everything is going good there. Rabin’s first terminal examination was finished the result is also published. He has passed his examination nicely. I’ve attached his result sheet with this email. Please find the attached file._

Ria Maandag 31 Augustus 2009 at 8:10 pm | | Standaard

Eén reactie

Elmar

Fijn dat het zo goed gaat met Rabin op school!
Op deze manier zie je gelijk resultaat van je financiële bijdrage.
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 31-08-’09 21:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.