Afscheid

We hebben het er niet vaak over hoor, maar zo af en toe komt het toch weleens ter sprake dat Simba al heel oud is en dat we binnenkort een jong hondje krijgen. Natuurlijk kan Simba nog wel een tijdje mee, maar het kan ook zomaar afgelopen zijn, net als met oma’s en opa’s. Ik had eigenlijk helemaal niet zoveel foto’s van Simba met de kinderen vandaar dat ik er nog maar eens wat gemaakt heb., overbelicht acheraf, maar toch wel aardig. Ik krijg vast nog een herkansing. Vanmiddag hebben we een rondje over het strand gedaan, wel eerst met de auto erheen, zoals we dat vroeger deden. Het strand raakt inmiddels al weer erg stil en verlaten en alleen bevolkt met aangeklede mensen, dat is in het voorjaar wel anders, dan is iedereen blij met de eerste zonnestraaltjes en gooit de winterkleren uit. Nu hebben we nieuwe winterkleren, nieuwe laarzen vooral en die trekken we dan aan, zelfs bij zomerse temperaturen zoals vandaag.
Komende week maar weer eens in de tuin aan de slag, op blauwalg vissen na weinig gedaan de laatste tijd. Er moet poep geruimd worden en gras gemaaid en de zomerbloeiers kunnen weg en als je dan bezig bent komt van het een het ander.

Ria Zondag 06 September 2009 at 9:13 pm | | Standaard

vier reacties

Brillie

Honden kunnen ook in een kinderwagen naar het strand gaan… ooit gezien.

Brillie, (URL) - 06-09-’09 21:33
Elmar

Leuke foto Ria!
Hopelijk gaat Simba nog even mee en gaat ze zich weer jong voelen als er een pup om haar heen dartelt!
Op naar de nazomer!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 06-09-’09 21:35
Redstar

Ja foto’s kun je niet genoeg hebben.Ik loop overigens nog gewoon in de korte broek.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 07-09-’09 08:22
Thérèse

Ik vind het erg mooi dat je er over nadenkt; dat is reëel en natuurlijk hoop ik ook, net als jij, dat het niet te snel gaat. Lieve Simba!!!
Groetjes! Ik had het erg druk en ben nu snipverkouden! Vandaar zo weinig reacties maar nu toch eentje.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 07-09-’09 23:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.