Houdbaar

Posted using Mobypicture.com

De cake staat af te koelen en de appeltaart ligt inmiddels in de afvalbak. De appeltjes kwamen gedroogd i.p.v. een beetje gaar gekookt uit de nieuwe oven en het deeg wilde maar niet gaar worden in het midden, zelfs mislukt was hij niet lekker. De cake is prachtig en de pizza was als vanouds. Het is wel weer even wennen natuurlijk, telkens het boekje erbij pakken waar wat zit en hoe te gebruiken. Hij past veel mooier in de keuken dan de oude, vooral ook omdat het front rvs is en er afdeklijksten bij zitten.
In de loop der jaren waren er al de nodige beschadigingen vooral aan de bovenkant van de deurtjes en de laden, kleine witte plekjes die ik vandaag allemaal weer eens aangestipt heb met de verf uit 1991, velletje eraf, even roeren en smeren maar weer, verf heeft blijkbaar geen houdbaarheidsdatum.
Speicaal voor u gemaakt door 172.26.38 dat was hij

Ria Vrijdag 11 September 2009 at 7:20 pm | | Standaard

tien reacties

Me!

Dat klinkt al goed om te beginnen. Je moet ook niet meteen alles tegelijk willen doen.

Me!, (E-mail ) (URL) - 11-09-’09 21:14
Thérèse

Ach ja, dan komen herinneringen weer boven.

Wat de oven betreft, altijd even wennen, toch? Er komt vast nog heel veel lekkers uit, vooral pizza’s, scaht ik in.
Groetjes.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 11-09-’09 21:25
ria

@Therese: ja vooral pizza’s maar ik ben ook wel van plan eens wat meer te gaan bakken hoor ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 11-09-’09 21:26
Redstar

Berf kun je erg lang goed houden zolang er geen lucht bij kan. Dat velletje is van de lucht die in het blik zat.
Een nieuwe oven is altijd ff wennen :-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 11-09-’09 21:59
aargh

Gelijk doorpakken maar, tot je ook de appeltaart onder de knie hebt. Ik moest ook vreselijk wennen aan onze nieuwe oven, maar al doende leer je weer. Bak ze dit weekend, ik doe met je mee :-)

aargh, (URL) - 11-09-’09 22:57
ReneSmurf

Kijk eens aan, daar heb je nog wat aan!
En hopelijk ook erg lang!

ReneSmurf, (E-mail ) (URL) - 11-09-’09 23:14
Brillie

Dat merk je pas morgen als alle verf op de grond ligt.

Brillie, (URL) - 12-09-’09 00:45
BERT&RIA

Hahahha bakken en eten. Eet smakelijk van alle baksels, zo kom je het weekend wel door!
;-)

BERT&RIA, (E-mail ) - 12-09-’09 09:04
RI@enBERT

Als je het verfblik op zijn kop wegzet schijn je zelfs geen vel te hebben,en zonde van de mislukkig van de appeltaart

RI@enBERT, (E-mail ) - 13-09-’09 08:54
Elmar

Jammer van die appeltaart! Maar oefening baart kunst en zo’n nieuwe oven moet je altijd weer even leren kennen!
Mooie herinnering is die verf aan de heer Veerman.
groetjes en nog een fijne zondag!
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 13-09-’09 13:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.