Gehannes

Mijn computer is een beetje ziek, ik heb vanmiddag al een nieuw schijfje voor hem gehaald en Joop is er al mee aan de weer geweest, maar het gaat niet van harte. Daar komt nog bij dat we nog even terras moesten zitten en er ook nog een schoonzoon jarig was, allemaal dingen die niet bijdragen aan het genezingsproces natuurlijk. Ik zit nu weer even in de oude modus geloof ik, geen idee hoe dat allemaal heet, maar ik zie in elk geval weer allemaal bekende dingen en daar gaat het toch maar om.

Nog even over de pups, want ik merk uit de reacties dat er medelijden met Simba is, alsof zij afgedankt zou zijn, nou niets is minder waar hoor, juist omdat ze er nog is en omdat ze haar goede gedrag nog over kan dragen aan de nieuwe pup nemen we er nu eentje. Ze hebben elk hun eigen plek en worden gewaardeerd naar hun leeftijd en daar wordt dan ook zeker rekening mee gehouden. Iedereen die ons een beetje kent weet dat. Een vervangster voor Simba is er nooit een opvolgster wel.
Simba en ik hebben een heerlijke wandeling gemaakt vandaag, ze is schijnzwanger en maakt nestjes en wij smeren haar tepels in met glycerine met kamferspiritus. Over anderderhalve week heeft ze een pup, kan het mooier?

Ria Dinsdag 22 September 2009 at 11:23 pm | | Standaard

elf reacties

Brillie

Wel een schande dat een opa nog moet les gaan geven aan een klein kindje.

Brillie, (URL) - 22-09-’09 23:42
marlies

brrrrrillie. af en toe hè…….nou ja, eigenlijk best wel vaak, meestal tel ik tot tien maar soms….

marlies, - 23-09-’09 00:40
Wieneke

Het zou zo maar eens kunnen dat die kleine voor Simba heel leuk is. Ik heb dat vaak gezien, hoor. Dan leven de oude honden gewoonweg op. Dat van dat mee helpen opvoeden is ook juist. Natuurlijk zijn jullie verstandig genoeg om Simba in de gaten te houden en te zorgen dat ze een plek heeft waar de pup niet is. Ze moet wel haar rust kunnen hebben. Ik verheug me nu al op de leuke filmpjes die je gaat maken. ;-)

Wieneke, (URL) - 23-09-’09 09:32
Me!

Kun je ook geen nieuw jong computertje naast die oude neerzetten. Wellicht helpt dat ook.

Me!, (E-mail ) (URL) - 23-09-’09 09:50
Redstar

Een pc doet wat een mens hem opdraagt te doen ;)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 23-09-’09 10:04
aargh

Ze is blijkbaar al helemaal in de stemming na haar kennismaking met de baby, misschien werkt het als een verjongingskuurtje, gaat vast goed komen met die twee!

aargh, (URL) - 23-09-’09 11:17
fialas

De herderin van de schape op de Pietersberg had een jonge opvolgster voor Dora nodig. de oude bordercollie Dora heeft veel van haar kennis overgedragen aan Kia, de nieuwe pup, die het vak nog moest leren. Kia keek nauwgezet wat Dora deed en imiteerde dat.

fialas, (E-mail ) (URL) - 23-09-’09 13:37
fialas

de kleine zal veel van Simba opsteken, zo zitten honden in elkaar. Ik vind dat jullie het prachtig regelen, zo heeft Simba nog een fleurige oude dag. Hoe oud is ze?

fialas, (E-mail ) (URL) - 23-09-’09 13:40
Elmar

Ik denk dat Simba het alleen maar leuk zal vinden en de kleine kan veel van Simba leren lijkt me!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 23-09-’09 15:11
Thérèse

Nee, ik denk ook dat het heel leuk wordt en jij, Ria, hebt zo’n ervaring met honden; dat gaat vast helemaal goed komen.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 23-09-’09 18:06
joke

Ach kom nouuu….ik doe wat ik doeee!!;-)

joke, - 23-09-’09 18:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.