Didi

Het was weer een hele rit, maar eindelijk is ze er dan. De meeste pups waren al weg, er bleven er na ons nog twee over. We kregen een heel voedselpakket mee van de baasjes, het inentingsboekje en foto’s van depapa en de mama.
De terugreis ging uitstekend, ze gedroeg zich keurig, wel nieuwschierig naar buiten kijken en af en toe een beetje piepen, maar ook af en toe een kort hazenslaapje als ze er even moe van was. We zijn nog even gestopt voor een plaspauze, dus geen ongelukjes.
Simba is nog erg op haar hoede en niet erg vriendelijk, Didi kreeg zelfs al een snauw, nu ja, ze moet wel even haar plek weten natuurlijk. ‘t Was ook even spannend met al dat eten op tafel, dat eigenlijk helemaal niet voor Simba is. Ik moet nu wat het eten betreft wel even goed de rangorde in de gaten houden, eerst wij, dan Simba en dan pas Didi, als ze tussendoor nog een maaltijd krijgt, krijgt Simba ook eerst wat lekkers.
Daarnet lagen ze wel alle twee gezamenlijk bij mijn voeten, maar ik merk wel dat Didi vaak Joop opzoekt.
Haar bak is nog wat aan de grote kant, ze eet ook niet alles op, maar misschien geef ik ook wel veel te veel. ‘t Is nog even wennen zodoende, maar onze nieuwe huisgenote dribbelt al vrolijk door het hele huis en poept en plast lekker in de tuin.

Ria Zondag 04 Oktober 2009 at 6:33 pm | | Standaard

zeventien reacties

Marijke

Wat een eer, mag ik als eerste jullie feliciteren met de komst van Didi!! Wat een leuke naam, maar het allerleukst is toch wel Didi zelf; een schatje! Heel veel plezier en geluk met haar en voor vannacht: sterkte, hopelijk vindt zij het niet al te eng de eerste nacht zonder broertjes, zusjes en moeder.

Marijke, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 19:29
Truus

Echt lief! En wat is ze klein vergeleken bij Simba! Ja, die rangorde is wel erg belangrijk,ik zou daar zelf niet zo aan hebben gedacht, dus het is maar goed dat ik geen honden heb.

Truus, (E-mail ) - 04-10-’09 19:48
mack

En ruikt-ie ook zo lekker als-ie eruit ziet?

mack, (URL) - 04-10-’09 20:17
Me!

Goh, nog wel heel klein voor Simba. Het zal wel wennen worden aan al die drukte in huis.

Me!, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 20:17
ria

@Mack: JA l-) en een heerlijk zacht tongetje :-D tandjes en nageltjes zijn nog wat aan de scherpe kant.

ria, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 20:26
Thérèse

RIA, gefeliciteeed, wat een schatje en een scheetje. (Eigenlijk zie ik groen van jaloezie, maar dat leg ik je nog wel een keer uit)
Heel veel geluk ermee!!!!!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 20:54
Brillie

Ik kan niet wachten om het eerste plasje te zien….

Brillie, (URL) - 04-10-’09 21:12
ria

@Brillie: Zeikerd!

ria, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 21:15
Irene

Haha, aan het eind kruipt ze in de camera, zo klein is ze nog. Lief hoor, ik hoop op regelmatige verslagjes per film.

Irene, (URL) - 04-10-’09 22:19
Ina

Echt heel schattig!! Je zou er toch verliefd op worden%-)

Ina, - 04-10-’09 22:31
ReneSmurf

Elke week zo`n filmpje, dat zou leuk zijn! Dan zien we haar groeien, wat een schatje zeg!

ReneSmurf, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 23:17
BERT&RIA

Heel veel geluk met Didi dat het goed mag gaan met Simba ,maar dat zal wel lukken denken wij met moeder Ria erbij.

BERT&RIA, (E-mail ) - 05-10-’09 08:33
Ria Buijs

Gefeliciteerd met jullie gezins uitbreiding. Ben gelijk in onze foto’s van 3 jaar geleden gedoken en dan zie je hoe hard de tijd gaat. Genieten!!! Ik hoop Didi over een maanden te ontmoeten en kennis te laten maken met onze jongens.

Ria Buijs, (E-mail ) - 05-10-’09 14:52
Wieneke

Ik heb het filmpje inmiddels al twee keer bekeken. Wat een lieffie! Didi klinkt erg grappig, beetje Frans zelfs. Ik wens jullie heel veel plezier van en met de nieuwe aanwinst.

Wieneke, (URL) - 05-10-’09 17:44
gerda

ik ben verliefd tot over mijn oren tralalalala dat liedje komt meteen in mijn hoofd, wat een scheetig beestje en wat leuk voor jullie.Gefeliciteerd en heel veel geluk met de kleine didi en een knuf voor simba.

gerda, (URL) - 05-10-’09 19:15
aargh

Ha daar is ze dan. Ik kende al een Didi maar dat is een héél stevige blonde meid, beetje anders dus. Leuk beestje hoor, ze is al aardig thuis daar zo te zien.

aargh, (URL) - 06-10-’09 11:31
mikelodeon

van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst, Simba draait wel bij en over een paar dagen zijn ze dikke maatjes :-)

mikelodeon, (E-mail ) - 07-10-’09 15:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.