Groot en klein

Onze tuin ligt vol verrassingen, ‘t is eigenlijk 1 groot kerkhof, ik zie ze nooit liggen maar ze zijn er wel, Didi vond er ook al eentje, geweldig om te zien hoe ze daar gelijk heel stoer mee aan de haal gaat, zo’n heerlijk bot.
We deden een rondje rond het dorp vanmiddag een maakten kennis met deze en gene, ik vond het eigenlijk wel wat ver, maar door de stops viel het misschien wel mee, morgen maar een rustdag. Er is nog een Rottweiler pup in het dorp, hij heet Max en is inmiddels twaalf weken, ik kan me niet voorstellen dat Didi over een maand ook zo groot is, dat zal ook wel niet want Max is een reu, dus altijd wat forser, maar toch….. groot al he….
Eind van de middag kwam Mister kennis maken en als kleine Havanezer met een grote mond bek heb je dan toch aan het eind van het liedje weinig te vertellen.
Didi had al snel zijn zwakke plek ontdekt, zijn staart die als een krul op zijn rug ligt maar toch erg gevoelig blijkt te zijn… en daar moet ze AFBLIJVEN!

Ria Zaterdag 10 Oktober 2009 at 7:42 pm | | Standaard

acht reacties

Thérèse

O wat heerlijk om te zien, die drie honden. Zoekt Didi nou even contact/troost bij Simba of verbeeld ik mij dat maar?
En volgens mij is ze al flink gegroeid ook.
Geniet er maar VOLOP van; het gaat allemaal zo snel.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 10-10-’09 19:59
Me!

Grappig, het is net een kleine beer…

Me!, (E-mail ) (URL) - 10-10-’09 21:20
Redstar

Zo een zou je heel de dag knufelen, maar ook dat houd een keer op :) Echt leuk om te zien

Redstar, (E-mail ) (URL) - 10-10-’09 21:28
gerda

wat heerlijk om te zien.xx

gerda, (URL) - 11-10-’09 09:26
Cesar en Eefje

Hoi Ria en Joop
Met veel plezier (en ook een beetje trots) hebben we naar al je filmpjes, foto’s en berichten gekeken. Didi is echt een schat, en zo leuk om naar te kijken. We herkennen de korte nachten helemaal, maar vinden ook dat jullie het ontzettend goed en leuk doen. Tussen Didi en Simba is het helemaal in orde, dat hebben we allang gezien!
We hopen nog veel te mogen zien/ lezen op je blog,
veel groeten uit Limburg,
Cesar en Eefje

Cesar en Eefje, - 11-10-’09 12:21
ria

Hoi Cesar en Eefje. Ik op mijn beurt ben dan weer blij met jullie reactie. Leuk dat jullie Didi op deze manier volgen. Straks gaan we op het strand kijken, dat wordt ook weer filmen ;-)
Groetjes!

ria, (E-mail ) (URL) - 11-10-’09 13:46
ReneSmurf

Ze groeien per dag, als pup, dat gaat zo razendsnel!
Daar moeten ze nog wat voor uitvinden, met het kweken:P

En ze leren ook elke dag, als het goed is.

ReneSmurf, (E-mail ) (URL) - 11-10-’09 14:36
Marijke

Wát een genot om jullie leven met de kleine Didi zo een beetje te mogen volgen! Echt genieten hoor en het is een schatje! Samen met Simba komt het ook helemaal goed zo te zien, dus genieten jullie maar optimaal van de twee meisjes!

Marijke, (E-mail ) (URL) - 11-10-’09 17:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.