Blik werpen

Ik heb een nieuwe wepkem, het ziet er niet uit eigenlijk, maar hebberig als ik ben wilde ik de nieuwe en moest Joop de oude maar houden, hij wilde er weer eentje om naar Kedar, zijn vriend in Nepal te kunnen zwaaien.
Misschien kan ik nog iets aan de instellingen veranderen, maar ik denk het niet. Die moet er maar af dan binnenkort, ‘t is ook een beetje uit de tijd geloof ik he, zo’n plaatje.
We waren in Zierikzee met z’n allen en hebben een rondje met het hondje rond de Dam gelopen. Op de middelbare school deden we dat ook in de middagpauze, de meiden linksom en de jongens rechtsom, of andersom, zodat je elkaar telkens tegen kwam. We waren bij de Praxis en bij een woonwinkel. Oktober woonmaand hoor en zie ik telkens overal, maar daar was bij die winkel weinig van te merken, ze gaven niets weg en ook al geen korting. Onze stoelen zijn versleten en we kijken nu eens rond naar wat nieuws, meestal zijn we het nogal snel eens, als de een of de ander het niets vindt lopen we door, als we allebei gaan zitten is dat een goed teken en als we dan allebei ook nog vinden dat ze lekker zitten zijn we er, als de prijs ook nog te doen is, zo goed als uit. Dat was vanmorgen niet het geval, tenminste, de stoelen hadden geen hockers (voetenbankjes) en dat vinden we wel een must. Als je die dingen apart moet gaan bestellen zijn ze bijna nog duurder dan de stoelen zelf. Even verder kijken nog.

Ria Woensdag 21 Oktober 2009 at 8:11 pm | | Standaard

vier reacties

Me!

Ik moet ook nog op zoek naar een nieuwe stoel. De oude is al weg…

Me!, (E-mail ) (URL) - 21-10-’09 21:18
Brillie

Ehhhh…. Waar is de cam dan?

Brillie, (URL) - 21-10-’09 21:51
ria

Hier, op mijn beeldscherm

ria, (E-mail ) (URL) - 21-10-’09 22:01
Renesmurf

ha, het is vast elke maand woonmaand, maar betalen moet je toch!
Leuke foto, met die webcam, ik vind het prima zo.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 21-10-’09 22:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.