Gelikt

Simba had vorige week al een nieuwe gekregen, de oude was vies en de hoes versleten en met gaten. De nieuwe is iets smaller dan de oude en daardoor pasten ze er samen niet zo erg goed meer op, het ging nog wel, maar Simba lag dan toch aardig in de verdrukking. Vandaar dat ik vanmorgen de naaimachine maar eens gepakt heb, ik had nog een paar oude lappen te liggen en daar heb ik twee nieuwe hoezen van gemaakt, een prachtige roze gevuld met de oude van Simba en een nieuwe hoes, van een restant van de gordijnen, voor die in de bijkeuken waar Didi ‘s nachts altijd ligt, daarvan was de rits stuk. Zo netjes nu weer en zo schoon ook nog … alle andere oude lappen heb ik gelijk in de Kliko gedumpt.
Vanmiddag zijn we met z’n drietjes helemaal tot de overgang van de Wilhelminahoeve gelopen, nog een overgang verder en we zijn bij het Watergat. Het ging prima, ook met Simba dus ik heb het er maar van genomen en lekker op het gemak over het strand weer terug. Een paar maanden geleden had ik nooit geloofd dat ze ooit nog zover zou lopen, zo zie je maar weer.
En als afsluiting van de dag nog naar puppycursus, ze is heel enthousiast, het gaat ook best goed en gelukkig hielden we het bijna droog, de laatste minuten begon het te regenen.
De duiven zitten ook droog, die hebben van Joop vandaag nieuwe dakbedekking gekregen, de oude lekte en dat is natuurlijk zonde van al het timmerwerk.

Ria Maandag 07 December 2009 at 9:31 pm | | Standaard

acht reacties

Bartacus

Kortom, de beesten hebben het prima bie julder !

Bartacus, (E-mail ) (URL) - 07-12-’09 21:47
Truus

Hoe goed kun je het treffen als hond? En wat wordt die kleine groot!

Truus, (E-mail ) - 07-12-’09 22:09
Me!

Ze vinden het wel best, die twee.

Me!, (E-mail ) (URL) - 07-12-’09 23:18
brillie

Waarover zouden de twee het hebben als je even er niet bij zit?

brillie, (URL) - 07-12-’09 23:23
Renesmurf

Ze varen er dus wel bij! Mooi zo.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 08-12-’09 00:35
aargh

Wat lekker dat Simba weer zo goed kan lopen, het was er ook net even een geschikt dagje voor. En daarna in het nieuwe bed, wat wil een hond nog meer :-)

aargh, (URL) - 08-12-’09 09:31
Wieneke

Kijk ze trots liggen allebei. Geweldig hoor, dat Simba dat stuk nu weer kan halen. En ik vind dat Didi heel hard groeit.

Wieneke, (URL) - 08-12-’09 10:25
Thérèse

Wat knap van jou, Ria! En het ziet er ook leuk uit! En…twee tevreden hondjes. Wat wil je nog meer? Het leven is mooi, zelfs in de winter, o nee Herfst.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 08-12-’09 20:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.