Balletje

Meestal vergeet ik om iets mee te nemen en spelen we maar met wat er voorhanden is, maar gisteren vonden we een balletje, daar zijn we een tijdje zoet mee geweest. Toen Simba het genoeg vond pakte ze het in haar bek en was het 1 run naar de auto, ze had stevig de pas erin, ik vond het prima, daar blijf je tenminste een beetje warm bij.
Ik vind het filmpje vooral leuk vanwege de lange schaduwen.

Gister vloog er een winterkoninkje op ongeveer dezelfde plek tegen het raam, die heeft een tijdje in de kruiwagen gezeten en is daarna weer weggevlogen. Vandaag was er ineens deze watersnip, Joop denkt dat een roofvogel hem te pakken heeft gehad, hij bloedde een beetje, maar is toch na een tijdje ook weggevlogen.

Ria Zaterdag 19 December 2009 at 7:58 pm | | Standaard

negen reacties

Truus

De lange schaduwen zijn idd mooi, maar het leukste vind ik Simba. Hier met die bal en naar huis, genoeg gespeeld.

Truus, (E-mail ) - 19-12-’09 22:13
brillie

Zie ik daar een heel klein beetje sneeuw? Je kaart is binnen gekomen hoor. Ik heb daar nog een persbericht over laten uitgaan.

brillie, (URL) - 19-12-’09 22:20
Me!

Schitterend, weg bal…

Me!, (E-mail ) (URL) - 20-12-’09 00:13
Redstar

Die lange schaduwen zijn altijd grappig ja :-) Nu ook. Hier vliegt ook wel eens wat teegn het raam, maar de meeste hebben pech, en blijven liggen.

Redstar, (E-mail ) - 20-12-’09 08:23
Bart

Leuke bijdrage weer, Ria !

Bart, (E-mail ) (URL) - 20-12-’09 11:15
brillie

Grappig dat er ook al op het strand een webcam van je staat.

brillie, (URL) - 20-12-’09 16:34
Thérèse

Ik heb net met veel genoegen naar dit prachtige filmpje zitten kijken. Schitterend die lange schaduwen en tenslotte het resolute ingrijpen van Simba.

Ja, die vogels, heb je niks voor je ramen??

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 21-12-’09 00:01
Renesmurf

Ik vergeet ook vaak speeltjes, maar een stok is ook goed! Alleraardigt filmpje!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 22-12-’09 16:14
Mikelodeon

Weer even wat gelezen bij je, fijn dat de vogels weer een beetje op adem bij je konden komen. Maar goed zo is de natuur, hard. Leuk dat je de zeekhonden van zo dichtbij hebt gezien. Ik heb nog nooit een nederlandse zeehond mogen aanschouwen. Verder beterschap en hele fijne kerstdagen en bedankt voor je kerstboodschap!

Mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 23-12-’09 11:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.