Quitte

Op den duur word je een beetje makkelijker in het laten slingeren van dingen in huis, al leg ik nog wel steeds mijn slippers ergens op als ik ze uittrek. Meerdere keren had ik al Joop zijn gehoor apparaatjes op zijn bureau gelegd, hij legde ze steeds op het tafeltje naast zijn stoel dat precies op neushoogte is. Het is en blijft nog steeds een ondeugende pup, die alles moet ontdekken, ook hoortoestellen. Vanmorgen zag ik ineens wat vreemde dingetjes op de deurmat liggen en ja hoor…. een puzzeltje… van een hoordingetje, de andere is nog steeds zoek. Dat hakt er even in, want die dingen zijn best duur en de verzekering doet daar niet aan, tenminste die van ons niet.
De blokhut wordt dus maar even op de lange baan geschoven, of hij koopt gewoon geen nieuwe, want waarom lagen ze anders op het tafeltje?
Eind van de middag speelde Martin even met Didi met het balletje, Joop wilde ook wel een keer en moest natuurlijk even laten zien hoever hij wel niet kon gooien met dat leuke balletje dat alle kanten op stuitert, dat had hij ook net zitten vertellen… u raadt het al… weg balletje, niet meer te vinden.
Daar word ik dan een beetje moe van. Niet van de wandeling die we maakten vanmiddag hoor, ik heb er maar een paar blokjes extra aangeplakt, we waren nu toch onderweg en het was er heerlijk weer voor, alweer.

Ria Dinsdag 27 Juli 2010 at 8:05 pm | | Standaard

tien reacties

Wieneke

Zit het gehoordingetje nu in Didi haar maag? Wat een toestand :-)

Wieneke, (URL) - 27-07-’10 20:19
ria

@Wieneke: Ja hè, ze luistert wel heel goed nu ineens ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 27-07-’10 20:41
Me!

Dat luisteren gaat vanzelf over als de batterij leeg is….

Me!, (E-mail ) (URL) - 27-07-’10 22:09
Truus

Lachen! Wat een prachtig verhaal, en heel herkenbaar (vwb het aandeel van Joop dan). Hoe is het met Didi? Die kan nu het beste in een stiltecentrum haar zonden gaan overdenken.

Truus, (E-mail ) - 27-07-’10 22:11
Thérèse

Ja, het is dat het zo duur is, die gehoordingen, want eigenlijk moet ik wel erg lachen om Didi maar helemaal om Joop. O wat zal die op zijn neus gekeken hebben.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 27-07-’10 22:21
tineke

Dat word een erg duur grapje,Joop kan beter een goed groot kistje timmeren,om daar zijn gehoor apparaatjes in testoppen,zodat die deugeniet er voortaan niet meer bij kan,dus nu even geen blokhut

tineke , (E-mail ) - 27-07-’10 23:46
Redstar

Dat wordt dus elke drol onderzoeken? :D
Tja, jonge honden vinden alles knauwbaar en lekker.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 28-07-’10 07:35
Bert&Ria

Ja die philips oorbellen zij erg duur maar misschien hoor Didi nu ook goed.Die zoek is heeft hij misschien wel ingeslikt:-)

Bert&Ria, (E-mail ) - 28-07-’10 08:42
Brillie

Op tijd de hond hondevoer geven wil ook goed helpen.

Brillie, (URL) - 29-07-’10 00:06
Downer

Niet tegen Joop zeggen hoor, maar heb erg moeten lachen :’-D
Mijn pa legt dat ding ook overal neer, gelukkig heeft hij geen huisdieren…

Downer, (URL) - 29-07-’10 13:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.