Gekeurd

Zaterdag was ik weer even bij Molen de Lelie voor een nieuw pak pannenkoekmix. Het assortiment meel en kant en klare mixen is inmiddels behoorlijk uitgebreid en ik nam een  pakje mix voor Elkerzeesemolenmoppen mee, nog niet gebakken maar als het zover is doe ik daar zeker verslag van. Jonna zelf was druk met het bakken van gevulde speculaas. Ik mocht een stukje proeven en het was heerlijk! Ook dat komt in het assortiment, alles bij elkaar, zodat je thuis gelijk aan de slag kunt.

De auto is vanmorgen gekeurd en goed bevonden, Joop was om half elf al terug zodat ik nog ruim tijd had om naar de dokter in Brouwershaven te rijden voor mijn bloeddruk, 136/78 en dat was netjes zei de assistente. De praktijkruimte is daar helemaal verbouwd en werkelijk prachtig geworden. Veel glas en glazen deuren, wat natuurlijk veel ruimte geeft, maar o o o o wat zullen er nog veel mensen hun neus stoten daar, of ben ik nu weer een zwartkijker. Wij hadden ooit zelf eens een glazen tussendeur, daar ben ik ook weleens tegenaan geknald. Schoonzus heeft hier in hun tweede woning een glazen schuifpui, waar Joop al een paar keer flink zijn neus gestoten heeft, het valt echt tegen hoor om te proberen door zo'n deur heen te lopen.

Ria Maandag 18 Oktober 2010 at 4:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

elf reacties

Margo

Misschien plakken ze er wel wat leuke plaatjes op! Kan het zijn dat jouw oude weblog ook nog in de lucht hangt? Die zie ik regelmatig? Waar is dat paddenstoelenbos van jou?

Margo, (E-mail ) (URL) - 18-10-’10 17:42
ria

@Margo: Het staat niet meer online bij mij, maar zit natuurlijk wel in het Google archief, ik weet ook niet hoe dat werkt. Het oude blauwe met de spitfire staat wel apart on line omdat dat hier niet bij zit, ingewikkeld hè :-(
Mijn paddenstoelenbos is het Gadra bos:
http://www.riavanfelius.nl/?e=451

ria, (E-mail ) (URL) - 18-10-’10 17:47
Renesmurf

Ik ben ooit eens verzijld geraakt in een glazen doolhof, niks waard.

Bij een dokter is het wel handig, dan heeft die meteen extra werk!

Renesmurf, (URL) - 18-10-’10 18:01
tineke

Nou een prima bloeddruk hoor,zou zo met je willen ruilen.
Wat een mooie Dokterspraktijk hebben jullie,daar kunnen
ze hier in de Graaf niet aan tippen,hoewel die van ons pas
een paar jaar oud is,maar nog teklein.
Glazendeuren daar heb ik het ook niet zo op,ben ooit eens met
mijn kop zo hard ertegen aan geknald,dat ik er een grote bult en koppijn aan overhield.
Dat was nog in mijn jonge tijd.

tineke, (E-mail ) - 18-10-’10 18:40
Brillie

Aan de bon te lezen was je er op 30 januari…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 18-10-’10 20:15
Sjoerd

Met een goedgekeurde auto rondrijden is natuurlijk prachtig. Maar zo’n glazen pui weet ik alles van. Met een collega moest ik eens ergens zijn en hij stapte welbewust op een glazen pui af en knalde er vol tegenaan. De deur zat een pui verder… en ging automatisch open en dicht. Hij zat versuft op de grond te kijken naar de mensen die ernaast in en uitliepen… Sommigen konden hun lachen niet houden.

Sjoerd, (URL) - 18-10-’10 21:02
Nanos

Daar lopen ze geheid tegenaan, tegen die glazen deuren dus. Daar komen straks dus stikcers op om dat te voorkomen!

Nanos, (URL) - 18-10-’10 22:12
ria

@Nanos: Ja, dat was ook mijn eerste gedachte hoor, zeker met slechtziende wazige oude mensen zoals ik, die overal naar kijken behalve naar waar ze naar toe moeten :-I

ria, (E-mail ) (URL) - 18-10-’10 22:17
Thérèse

Nou daar zal gesmuld worden in huize Ria in Scharendijke. Behalve dan als er weer iemand tegen de glazen pui opgelopen is. Het is me toch wat.
Maar je bloeddruk is kennelijk oké, Ria. Mooi zo!
En de auto ook al goedgekeurd. Allemaal goede berichten.

Thérèse, (URL) - 18-10-’10 23:58
Redstar

Je kunt er weer een jaar tegen aan met je auto. En je bloeddruk is zeker netjes. De vader van een kennis van me heeft het wat dat betreft wat minder.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 19-10-’10 07:32
Ria en Bert

Misschien is het niet zemen van de ramen wel een oplossing ,anders iets er opplakken.

Ria en Bert, (E-mail ) - 19-10-’10 07:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.