van wubber

Wat een heerlijke dag vandaag, het leek wel voorjaar! Ik zit er dan ook helemaal van te gloeien. 

Begonnen met wat poets karweitjes vanmorgen en daarna lekker naar het strand met Didi. We hebben een fotoshoot gedaan met de zelfontspanner en dan mislukt er weleens eentje, vandaar bovenstaande foto zonder ons, als je erop klikt staan we er wel op. 

Als we de weermannen moeten geloven krijgen we weer een strenge winter, dat vind ik niet erg zolang we er maar een zonnetje bij hebben, op kou kan je je kleden. Mijn derde trui is op de mouwen na klaar en samen met het thermo ondergoed is dat warm zat .

Gisteren zat ik toevallig naar laarzen te kijken en ik denk toch dat ik er daar maar eens een paar van ga aanschaffen. Geen leer, maar lekkere met bont gevoerde rubberen, dat lijkt me toch wel handig voor als er sneeuw ligt. Zoiets dus. Er zijn ook hele dure, maar dat is niet de bedoeling natuurlijk, ons bin zuunig.

Ria Maandag 15 November 2010 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

elf reacties

Thérèse

Het lijkt wel een toverplaatje, niemand erop, dan jij en Didi erop, grappig! Een strenge winter, ajakkes, niks voor mij.
En wat een dure schoenen en laarzen zijn er toch; ik blijf mij ook verbazen. Maar succes met die leuke laarsjes; lijken mij heel praktisch!!

Thérèse, (URL) - 15-11-’10 21:11
Renesmurf

Het leven is zo duur als je zelf wilt.
Helaas niet zo goedkoop als je zelf wilt.

Laat de winter maar komen, zolang het maar niet regent!

Renesmurf, (URL) - 15-11-’10 22:05
tineke

Geweldige foto van jou en Didi,hier was het weer ook heerlijk
vandaag.Krijg je poetsneigingen van.
Vorig jaar heb ik halfhoge suede laarsjes gekocht,merk,
ROHDE,soft walking,zitten heerlijk warm,je krijgt ook geen
nattevoeten,en koude pootjes.Je glijd erzelfs niet mee uit,
als het glad is.69.95 euro,en kreeg 20 euro korting.
Zeeuwen bin zuunig,nou ik ook

tineke, (E-mail ) - 15-11-’10 22:11
Ina

Die dure dat zijn geen Ria laarzen hè

Ina, - 15-11-’10 22:23
ria

@Ina: nee hè ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 15-11-’10 22:49
Brillie

Ik geloof geen weermannen, ze kunnen niet in de toekomst kijken. Duidelijk is gewoon dat ze een aantal jaren gelden zeiden: het wordt warmer de winters, en nu weer: het wordt kouder de winters. Jaja, zeggen ze dan in het oosten van ons land.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 15-11-’10 22:56
Redstar

Ik denk dat het niet echt te voorspellen is wat voor een winter er komt. Wat ik wel zeker weet, is dat we het wel zulllen zien.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 16-11-’10 07:04
Wieneke

Wat leuk gedaan weer; Didi probeert je oor te likken, he? Ik heb van die halfhoge rubberen laarzen met dikke wollen bekleding van binnen, die je met een veter dichtdoet. Afgelopen winter heel veel plezier van gehad met die twee maanden sneeuw hier. Gewoon bij de Welkoop gekocht voor nog geen 50 euri. Bij Omoda heb ik trouwens laatst on line mooie Camper pumps besteld. Keurige zaak, goeie en snelle afwikkeling.

Wieneke, (E-mail ) (URL) - 16-11-’10 09:24
Irene

Alweer zo’n verleidelijke schoenensite, net nu ik binnenkort de rimboe inga en natuurlijk alleen nog maar op praktische groene rubberlaarzen of klompen mag lopen.:-S

Irene, (URL) - 16-11-’10 21:40
ria

@Irene: Nou keus genoeg in iets modieus zo je ziet :-)

ria, (E-mail ) (URL) - 16-11-’10 21:57
Giva

Ik heb van die Hunters, gezellige rode, met losse ‘binnensokken’. Waren niet goedkoop maar ik was van plan daar de rest van mijn leven mee te doen.

Giva, (E-mail ) (URL) - 17-11-’10 22:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.