Kabels en mossels

Marlies roept 's nachts af en toe even wat om te laten weten dat ze er nog is, dat is wel handig. Ik was het vergeten maar nu weet ik het weer. Verder is de nacht rustig verlopen en hebben we heerlijk geslapen. Vanmorgen heb ik haar geleerd om kabels te breien, daar is niks an als je eenmaal weet hoe het moet, maar dat is met de meeste dingen zo.

Daarna namen we een kijkje bij Life and Garden en zagen hoeveel onzinnigs er eigenlijk te koop is voor veel geld. Om ideetjes op te doen is het er altijd leuk natuurlijk en we kochten allebei een cadeautje voor elkaar, dat we nadat we het betaald hadden netjes inpakten en aan elkaar overhandigden. Vanmiddag wandelen we via het Verklikkerpad naar het strand en zagen daar zelfs een zeehondje, voor Marlies de eerste keer dus een hele belevenis al bleef hij wat ver uit de buurt. We bekeken de Vuurtoren die ooit model stond voor het 250 gulden biljet van dichtbij en aten mossels bij het Wapen van Zeeland, ze waren groot en erg lekker.

De schoenen van de foto stonden op de parkeerplaats toen we terug bij de auto kwamen. Een schoen allleen vind ik altijd al vreemd, dit helemaal.

Ria Woensdag 17 November 2010 at 6:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Sjoerd

Waarschijnlijk heeft degene droge schoenen aan gedaan en is de natte gewoon vergeten.

Sjoerd, (URL) - 17-11-’10 20:12
Thérèse

Aáááááh, ik zie het zeehondje dankzij de pijl. Wat hebben jullie het goed samen. Ach wat, laat die schoenen maar. Je hebt nu eenmaal rare mensen op onze aardbol.

Thérèse, (URL) - 17-11-’10 20:48
humanoid

de eigenaar of eigenares hoopt misschien dat Sinterklaas daar ook langs komt….

humanoid, - 17-11-’10 21:13
Brillie

Sommigen vergeten gewoon hun duinschoenen weer in de auto op te bergen. Dat is helemaal niet vreemd.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 17-11-’10 21:19
ria

@humanoid: Misschien zijn het gewoon de schoenen van zwarte Piet, dat hij zo hard liep dat hij niet eens merkte dat hij ze verloor.

@Brillie: nou ik vind het toch tenminste wel een beetje vreemd hoor.

ria, (E-mail ) (URL) - 17-11-’10 22:19
tineke

Wat een gezelligdagje voor jullie twee.
Vreemd,wie laat nu zijn schoenen staan,misschien heeft hij wel nieuwe gekocht,en dacht,zo ben ik even snel die oude kwijt.

tineke, (E-mail ) - 17-11-’10 22:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.