Van top tot teen

Grijs weer vandaag, dus vanmorgen hebben we nog een tijdje lekker zitten breien. Marlies heeft een heel poppenvest gebreid en was al aan in elkaar naaien toe. Ook kon ze nog terecht bij de kapper voor een knipbeurt, want dat was de vorige keer goed bevallen.

Vanmiddag zakten we alvast af naar Zierikzee, daar vandaan zou ik haar eind van de middag naar Goes brengen. We deden een rondje over de markt en bekeken wat laarzen en eigenlijk was ik gelijk al verkocht want ze zaten goed en slipten niet bij de hiel, zoals de goedkopere die ik later paste, zodoende heb ik nu ook Hunters, net als Giva best diere voor wubber, maar natuurlijk doe ik daar ook de rest van mijn leven mee. De binnensokken heb ik niet gekocht, ik vond leuke zwart witte ski kousen die ook lekker warm zijn. Laat nu de sneeuw maar komen wat mij betreft.

Na een lekkere kop erwtensoep bij Marktzicht richting Goes. We waren veel te vroeg, dus ik ben gelijk terug gereden en was weer voor het donker thuis.

Tijd voor een Beaujolaitje nu, vaste prik op de derde donderdag in november.

Ria Donderdag 18 November 2010 at 6:26 pm | | Standaard

zes reacties

tineke

Wat een gave laarzen,heb je jaren plezier van,de mijne
heb ik ook tevoorschijn gehaald.

tineke, (E-mail ) - 18-11-’10 19:40
Thérèse

Toch een lekkere dag ondanks het grijze weer. Dappere laarzen. Ik ga a.s. zaterdag bij een goede vriend de Beaujolais proberen. Proost !!!!!

Thérèse, (URL) - 18-11-’10 20:29
Sjoerd

Ach ja, daar moet ik ook eens even voor gaan kijken. De primeurs zijn weer in het land.

Sjoerd, (URL) - 18-11-’10 21:03
Renesmurf

Ik heb liever sneeuw dan de kapster.

Dus laat het maar lekker komen, een mooi wit pak!

Renesmurf, (URL) - 19-11-’10 17:37
Giva

Ah, ook lekkere Hunters! Maar Ria, wat betekent nou toch Wubber???

Giva, (E-mail ) (URL) - 20-11-’10 00:06
ria

@Giva: Iemand die de R niet goed kan zeggen zegt wubbuw, wij kenden ooit zo iemand en zeggen het vanaf die tijd ook, alleen snapt niemand dat natuurlijk vandaar dat ik er hier maar wubber van maakte.

Die binnenkousen vond ik echt te duur hoor, nog duurder dan de laarzen zelf ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 20-11-’10 09:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.