Uitgeslapen

Ook het helmgras gaat blijkbaar met de mode mee, een kleurspoelinkje, permanentje, we zullen er aan moeten wennen. Ik vind het eigenlijk wel vrolijk staan.

Vroeg op vanmorgen. Ik slaap tegenwoordig heerlijk, dus totaal geen behoefte om nog eens om te draaien en weer klaar voor een nieuwe dag. Het is al wel licht dan hoor, dat u niet denkt dat ik om half zeven al loop te springen. Joop begint dan met de duiven en mijn eerste werk met deze kou is natuurlijk de kachel aanmaken, daarna pas uitgebreid koffie. 

Het was heerlijk vandaag. Rond een uur of elf naar het strand voor een lange wandeling en zo dachten er meer mensen over, het was best druk. Dat is natuurlijk erg leuk voor Didi, het wemelde van de honden. 

Eind van de middag togen we opgewekt naar de Surf Inn voor de wekelijkse Jamm sessie, maar dat viel vandaag een beetje tegen, er werd niet gejammed wegens toegeslagen griep. Zodoende waren we snel weer thuis en bakte ik lekker een paar pannenkoeken met meel van Molen de Lelie, waar 3 en 4 december een winterfair gehouden wordt.

Ria Zondag 28 November 2010 at 6:05 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ware kunstwerken laat je ons hier zien…

Sjoerd, (URL) - 28-11-’10 21:22
tineke

En sneeuw in de duinen..

tineke, (E-mail ) - 28-11-’10 22:23
Brillie

Echte sneeuw? Damm. Hier gelukkig helemaal niets. Maar allen maar vreende vogels: http://vimeo.com/17245744

Brillie, (E-mail ) (URL) - 28-11-’10 23:00
Renesmurf

Ik vind het maar een warboel, daar op de foto.

En een gematigde optreden is ook wat van niks, doe het goed of helemaal niet. Beetje jammer van de middag op deze manier.

Renesmurf, (URL) - 28-11-’10 23:17
ria

@Renesmurf: helemaal niet dus, en ook helemaal niet jammer van de middag hoor

ria, (E-mail ) (URL) - 28-11-’10 23:22
Thérèse

Goh wat lekker zo op het strand. Hier was het koud, d.w.z. guur, met zo’n akelige wind. Ik was zo weer binnen. Vandaag was het wat beter.
Leuk hoor dat rooie en gekrulde helmgras. Was je dochter aan het experimenteren??

Thérèse, (URL) - 29-11-’10 16:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.