Wazig

Een erg klein wereldje vandaag, maar omdat ik weer door mijn breiwerk heen was toch maar even naar de Wolboetiek voor een paar feestelijke bolletjes, een glitter trui deze keer voor bij de kerstboom ofzo, het resultaat komt vanzelf weer een keer tevoorschijn. Ik kocht ook nog iets anders, maar dat vertel ik even nog niet. 

Didi staat nog steeds heel veel, de hele dag eigenlijk. Nu ze ziet dat ik ook rustig zit en voorlopig niet op sta is ze ook gaan liggen. Ze is wel mee geweest in de auto, erin gaat wel, dan zit ze ook, maar er weer uit doet blijkbaar meer zeer. Eten doet ze zowat nog niets, het tweede biefstukje heeft ze net opgegeten, ik doe het dan wel door haar gewone brokken, maar ze vist het er netjes tussenuit. Morgen hopelijk weer wat meer vooruitgang. Het valt me behoorlijk tegen, zou dat nu enkel van zaterdag komen... of was ze anders ook nog zo geweest...

Ria Maandag 06 December 2010 at 6:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Peter

Dat komt best goed hoor met Didi. Als de biefstuk al gevonden wordt… Mogelijk verwacht ze niets anders meer te krijgen! :-)

Peter, (E-mail ) (URL) - 06-12-’10 19:10
Sjoerd

Ik denk ook dat je haar niet te snel moet verwennen. Voor je het weet wil ze niets anders meer.

Sjoerd, (URL) - 06-12-’10 20:51
marlies

heeft de dierenarts eigenlijk geen richtlijnen gegeven en/of je verteld wat je eventueel wel en niet met haar mag/kunt doen en hoe lang je rekening moet houden met die ingreep?

marlies, - 06-12-’10 22:33
ria

@Marlies: Nee niet echt, gewoon rustig aan doen de eerste dagen en over tien dagen terug komen om de hechtingen er uit te laten halen, als ze morgen niet duidelijk wat beweeglijker is ga ik terug hoor.

ria, (E-mail ) (URL) - 06-12-’10 23:31
Brillie

Op tijd je bril schoonmaken. Dan is er minder mist.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 06-12-’10 23:31
tineke

De wond is nog tevers,ze voelt het kennelijk zelf wel aan,
en afgelopen zaterdag was het bar en boos buiten.
Ik heb het niet op mist,hoop dat het hier morgenvroeg weg
blijft,ben toch al niet zo)n held achter het stuur.

tineke, (E-mail ) - 06-12-’10 23:40
Bart

Kijk maar uit met die biefstuk. Straks wil ze niet anders meer ;-)

Bart, (E-mail ) (URL) - 07-12-’10 11:12
Thérèse

Ach wat akelig, Ria! Ik heb je vorige logje ook gelezen. Ze is een sterke hond en zal er wel bovenop komen. Maar je voelt je natuurlijk ongerust.
Overigens is dat rode vest NU al klaar? Je kunt misschien beter meteen die hele breiwinkel overnemen????? Of je als verkoopster en breister aanmelden?

Thérèse, (URL) - 07-12-’10 12:15
Ria en Bert

Succes met je nieuwe breiwerk en ik hoop dat Didi toch echt snel gaat opknappen!

Ria en Bert, (E-mail ) - 07-12-’10 16:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.