Webloggen stimuleert

Het gisteren gestartte nieuwe tuinproject is inmiddels afgerond. Het weer was niet dat je zei, ik ga eens lekker in de tuin aan de slag, maar ik weet het nu zeker..... webloggen stimuleert.

Ik ging eerst naar het tuincentrum, nu met de auto, om nog eens te kijken naar de rozen. Er stonden er nog maar drie van degene die ik misschien wilde hebben, en daar wordt een mens hebberig van natuurlijk, want wacht je nog een dag dan zijn ze misschien allemaal wel verdwenen, dus ik deed er maar gelijk twee in mijn wagentje. Het zijn dus de gele Golden Showers geworden:

GOLDEN SHOWERS Weinig klimrozen bloeien zo gemakkelijk en continu als deze plant. Grote, halfgevulde bloemen in een goudgele kleur die verbloeit naar crème, met zijn aangename geur. 

Dat moeten we hebben natuurlijk, ik vind geel wèl mooi en geniet elk jaar ook van mijn grote gele bos Hypericum.

Daarna nog een rekje uitgezocht want het betonijzer was verhuisd naar de caravan. De ijzerwaren leken mij weer te veel op het betonijzer, dat wilde ik niet , hout was duur en dat zou ook niet mooi staan tegen de groene planken, dus de keus was wat dat betreft gauw gemaakt, ik ben nu eenmaal gek op bamboe en deze waren makkelijk te vervoeren en met een electriciteitsdraadje ook zo weer vastgemaakt. joechei Ria blij!

Daarna een rondje met het hondje en eenmaal thuis eigenlijk niet zoveel zin meer om te gaan planten, maar ja, het was best nog vroeg, en wat moest ik dan loggen, ik kon als het klaar was dan nog mooi een fotootje maken... dus...

Ria Dinsdag 05 April 2011 at 5:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

tien reacties

Renesmurf

Is dat webloggen daar ook weer goed voor!

Dankzij mijn weblog blijf ik kritisch!

Maar of dat nou een voordeel is.

Het ziet er fraai uit in elk geval.

Renesmurf, (URL) - 05-04-’11 19:02
Ina

Wat zal het allemaal weer lekker ruiken als jullie onder de douche staan ;-)

Ina, - 05-04-’11 20:55
ria

@Ina : Ja hè, ik dacht ik doe er gelijk maar een paar lavendeltjes bij :-)
Je mag ook wel eens komen doesjen hoor :-D

ria, (E-mail ) (URL) - 05-04-’11 20:56
tineke

Dat ziet er weer keurig uit,weer hard gewerkt vandaag zie ik.

tineke, - 05-04-’11 20:57
ria

@tineke, valt wel mee hoor, gewoon lekker bezig geweest ;-)

ria, (E-mail ) (URL) - 05-04-’11 21:08
adriaanbrillie

Die schutting is wel erg groen… maar valt straks zeker niet meer op.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 05-04-’11 21:12
ria

@brillie, zo gauw de zon er wat meer op staat gaat dat er ook wel weer af hoor, gezonde lucht hier hè, dan krijg je dat, alles groeit maar dat het een lieve lust is.

ria, (E-mail ) (URL) - 05-04-’11 21:18
Sjoerd

Het komt ook bij mij voor dat ik zeg dingen te gaan doen en me dan ook verplicht voel om ze uit te voeren. En ach, het houdt je bezig en levert ook nog wat op.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 05-04-’11 21:22
Leidse Glibber

We hebben je graag (moreel) ondersteund :-)

Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 05-04-’11 21:27
Thérèse

Zo had ik het nog niet bekeken, Ria, van dat stimulerende effect. Ik houd het in gedachten. Prachtig, gele rozen. En…gelukkig mocht die schat van een kabouter weer terugkomen op de nieuwe plek.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 06-04-’11 18:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.