Prijzig
Toen ik vanmiddag thuis kwam van boodschappen doen stond Levi me op te wachten met een bordje prachtige garnaaltjes en vroeg of ik er wat van lustte. Zelf gevangen en zelf gekookt, ze smaakten prima al had het wel wat zouter gekund. Ik denk dat er net als bij haring snel zout bij moet vooral om ze vers te houden, ach ja, al doende leert men. Het pellen is ook nog een kunst apart natuurlijk.
Snel even door Zierikzee gelopen vanmiddag en even bij de schoenenuitverkoop gekeken en daar stond toch een prachtig laarsje, maar het uitverkoopprijsje hing er niet aan... bleek het van de nieuwe collectie te zijn. Ik vind het nog veel te vroeg voor winterschoenen eigenlijk...
"We staan weer op de foto Mien"
"Oh..."
"Vinden jullie het goed?"
"Ja hoor, eigenlijk kost het een tientje." zei ze met een brede lach.
mmm, zelfgevangen garnaaltjes. verser kun je ze niet krijgen. ik moet maar weer es nodig naar de kapper.