Rabin

We kregen weer een prachtig raport van Rabin. 

Donaterus hebben inmiddels mail gehad van Joop en die plaats ik zoals altijd ook weer hier.

Hallo beste donor vrienden van Rabin in Pokhara.

Hierbij het laatste rapport van Rabin. Zoals jullie kunnen zien zijn de resultaten bijzonder goed. Hij scoort boven de 80% en staat daar mee op de 6e plaats in zijn klas. Een heel goed resultaat. Zoals voorgaande schooljaren scoort hij nu ook weer het hoogst met de wiskunde vakken. Maar  zelfs zijn zwakste punt altijd, zijn eigen taal ( Nepali) scoort hij nu toch ook een 7,15.

 Omdat zijn moeder en zijn kleine zusje Rita nu ook in Pokhara wonen in een 3 kamer appartementje kan Rabin nu ook bij zijn moeder wonen en is dus niet meer intern op de school. Mijn voorwaarde was wel dat, wanneer hij thuis zou gaan wonen, zijn resultaten er niet onder mochten lijden. Zijn jonge zus, zij is nu 6 jaar, zit nu ook op dezelfde school en ik denk dat het voor hem ook een stimulans is omdat zij ook graag naar school gaat met goede resultaten en hij zal niet onder willen doen t.o.v. zijn zusje.

 Hij laat mij weten via de email dat hij dankbaar is dat hij deze goede opleiding kan volgen en dat zijn donateurs hem daartoe in de gelegenheid hebben gesteld. Hij dankt jullie allemaal voor jullie bijdrage.

Toch zijn er een aantal donateurs in de loop van de tijd afgehaakt wat natuurlijk jammer is. Maar ik hoop dat we met z’n allen toch kunnen bijdragen dat Rabin zijn school kan afmaken. Het schoolgeld voor dit schooljaar heb ik inmiddels overgemaakt.


Ria Woensdag 10 Augustus 2011 at 7:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

acht reacties

aargh

Wat mooi dat hij de kans die hij krijgt zo goed benut. Joop houdt de boel wel goed in de gaten begrijp ik. Zet ‘m op Rabin!

aargh, (URL) - 10-08-’11 20:57
tineke

Wat fijn dat Rabin het zo goed doet op school,en vooral
nu hij weer bij zijn moeder en zusje mag wonen.

tineke, - 10-08-’11 21:14
marlies

kom op gluurders! doe eens een duit in het zakje van Rabin.

marlies, - 10-08-’11 21:46
Sjoerd

Fijn om te horen dat het zo goed met hem gaat.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 10-08-’11 22:44
Margo

Goh wat goed zeg!! Het is zeker heel goed deze jongen te sponsoren. Ik zal weer eens wat overmaken!

Margo, (E-mail ) (URL) - 10-08-’11 23:14
adriaanbrillie

Van harte. En snel maar weer geld over maken naar dat schatje.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 10-08-’11 23:42
Redstar

Een mooi resultaat! Ja, ik ben ook gestopt met doneren. Waarom precies weet ik ook niet. Hij heeft er niet onder geleden in ieder geval.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 11-08-’11 08:45
Wieneke

Ik geef alleen nog maar aan kleinschalige goed gecontroleerde goeie doelen en Rabin is er een van.
Van hem weet ik in ieder geval zeker dat hij niet boven de Balkenende norm graait. En hij doet zijn stinkende best natuurlijk. :-)

Wieneke, - 11-08-’11 09:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.