Heen en weer

Tsja, nu heb ik nieuwe schoenen en geen foto. Gelukkig zie je bijna geen verschil met mijn oude, net zo grijs zijn ze, alleen iets minder vuil en versleten.

Ik had Joop even weggebracht vanmorgen zodat ik de auto even had voor wat boodschapjes, hij had een rit met de taxi. 't Was een beetje een rommelige dag en dat was weer mijn schuld natuurlijk, hoe kan het ook anders. Ik had namelijk niet in onze gezamelijke agenda gezet dat vandaag het verjaardagsfeest was van Yara en Roxy. Omdat Joop pas aan het begin van de middag terug zou zijn, werd het toch wel kort voor een ritje heen en weer naar Nijkerk en omdat ik niet zeker wist of dat wel door kon gaan deed ik gisteren de zelfgebreide sjaals voor Yara en Roxy al op de bus, twee precies dezelfde enveloppen, eigenlijk net een beetje te dik voor de brievenbus, maar met een beetje proppen lukte dat best, vandaar dat ik ze niet als paketpost deed.

Ik maar bellen onderweg of de post al geweest was, want ja, anders had ik geen kadootje en eindelijk belde Sil terug dat het bij de buurvrouw was bezorgd, gelukkig maar.

Ze hadden het druk, want er was een zonnescherm overgenomen van de buren en samen gaat dat makkelijker dan alleen.

De sjaal viel in goede aarde, alleen heb ik daar ook geen goede foto van. Yara heeft hem hier aan, want die van haar was wel aangekomen, die van Roxy niet (u weet wel dat meisje dat niet op internet mag, dus ook niet op de foto staat). 

Nou en toen aten we en dronken we nog wat en reden weer naar huis.

Ria Zaterdag 17 September 2011 at 9:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

adriaanbrillie

JE zou het heen en weer er van krijgen.

adriaanbrillie, (E-mail ) (URL) - 18-09-’11 01:54
Irene

Zo valt er tenminste wat te loggen. Als alles gesmeerd loopt ben je zo uitgepraat.

Irene, (E-mail ) (URL) - 18-09-’11 09:55
Sjoerd

Ik snap het niet allemaal, maar dat geeft niets, zal wel aan mij liggen… Als het feest maar goed was.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 18-09-’11 15:04
Renesmurf

Een kado is het mooist als je het zelf brengt natuurlijk.
Maar dat kan niet altijd?

Nou ja, deze zondag schiet alweer aardig op.

Renesmurf, (URL) - 18-09-’11 16:37
sil

Wij vonden het heerlijk dat jullie erbij waren….hopelijk komen Opa en Oma ook eens een dagje zomaar…..dan kunnen we even bijkletsen x

sil, - 18-09-’11 21:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.