Somber

Toen ik vanmiddag de deur uitstapte, hield het op met miezeren, het was droog en dat bleef het tot ik de deur weer instapte, unbelievebel. Soms heeft een mens gewoon geluk.

Onderweg kwam ik deze nog tegen, dat hoort toch ook niet erg bij de tijd van het jaar, hopelijk houden we nog even normale temperaturen zodat de beestjes overleven.

Voor de rest van de dag ben ik druk met mijn archief in de weer geweest. Vooral voor familie zou ik zeggen kijk er nog eens rond. Ik heb veel foto's opnieuw geupload? (schrijf je dat zo of moet er ed achter)

Natuurlijk ben ik nog niet klaar, maar ik vind het wel leuk om te doen. Lees weer dingen die ik vergeten was, of misschien niet meer wilde weten... ;)

In 2004 was het voor mij nog normaal om minimaal drie posten per dag te doen, veel onzin dingen laat ik weg, maar ja veel hoort er ook gewoon bij. Ik vraag me af wanneer ik daarmee gestopt ben, want ik kan het me niet eens meer herinneren, maar ook daar kom ik vanzelf weer achter :)

Joop heeft de hele dag in zijn clubhuis doorgebracht met onze gast, daar heb ik geen kind aan.

Ria Woensdag 12 Oktober 2011 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Volgens mij eet die daar ook samen met de andere gevederde vriendjes…

Sjoerd, (URL) - 12-10-’11 20:35
humanoid

soms kom je er niet meer achter, achter dat wat je je niet meer kan herinneren. dat heet met de leeftijd samenhangende cognitieve achteruitgang….

humanoid, - 12-10-’11 21:01
Thérèse

Boffen is dat met het weer, hè? Ik heb dat ook wel eens en ben dan zo verbaasd. Je hebt het druk Ria. Best leuk om wat terug te lezen, vind ik ook.

Thérèse, (URL) - 12-10-’11 22:23
ria

@Humanoid: Oh gelukkig, het is dus niets bijzonders :-)

@Thérèse: wat zie je er gezellig uit :-)

ria, (URL) - 12-10-’11 22:28
tineke

Somber,hier miezerde het de gehele dag,ben vanavond maar lekker gaan zingen,daar werd ik weer vrolijk van.!!!
Fijn dat je zo lekker bezig blijft,nu kom je er pas achter hoeveel dingen je toch weer gaat herinneren,let maar eens op.!!!

tineke, - 13-10-’11 00:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.