Stom!

We zijn best vroeg op 's morgens, nu Joop elke dag op tijd in zijn clubhuis moet zijn. Ik ga er dan ook maar uit en zodoende heb ik elke dag zeeën van tijd. Vandaag weer een heel stuk geschilderd, lekker buiten in de zon. 

Kennen jullie het verhaal van die man, die elke dag veel medicijnen moest slikken?

Hij vond dat helemaal niet leuk, had er na een paar jaar schoon genoeg van en stopte er gewoon mee, volgens hem kon hij best zonder. Tot hij klachten kreeg en weer naar de dokter moest, zijn bloed werd onderzocht, het was niet goed en de dokter snapte er niets van...  toen kwam de aap uit de mouw natuurlijk, dokter hoopte al zoiets. Maar ja er moest toch even verder onderzoek plaats vinden en vandaag was er een scan om te kijken of er toch niet een nieuw litteken ergens was, gelukkig was dat niet het geval. Medicijnen worden weer trouw ingenomen en hopelijk verdwijnen de klachten zodoende ook weer...

En die man... juist.

Ria Donderdag 13 Oktober 2011 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zeven reacties

Redstar

Ik ben ook elke dag vroeg wakker. Heerlijk vind ik dat. Zeeën van tijd heb ik dus ook, maar toch kom ik tijd te kort.

Redstar, (URL) - 13-10-’11 21:27
adriaanbrillie

O, dat is een van je stemmen in je hoofd? Gna…

adriaanbrillie, (URL) - 13-10-’11 21:31
Sjoerd

Je hebt van die mannen.

Sjoerd, (URL) - 13-10-’11 21:53
Thérèse

O Ria, ik herken dit in de persoon van ….Kwaster. Dus niet zomaar stoppen, hè? Ik ben blij dat jij het even te berde brengt. Fijne dagen toegewenst dan maar!!

Thérèse, (URL) - 13-10-’11 22:40
ria

@Thérèse: Ik zou het ook niet doen hoor, maar Joop dus wel. Ik had er ook helemaal geen erg in, ‘t is toch ieders eigen verantwoordelijkheid zou ik denken.
Is het al kerst? :-.

ria, (URL) - 13-10-’11 22:44
Renesmurf

Die man had gelijk, voor hetzelfde geld was het onnodig slikken!
En dat is dus niet, helaas.

Renesmurf, (URL) - 14-10-’11 00:21
Irene

Het is altijd te proberen natuurlijk, maar nu weet die man in elk geval zeker dat die medicijnen toch wel hun nut hebben.

Irene, (URL) - 14-10-’11 17:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.