Veranderen

Zo langzamerhand wordt het land weer leeg en donker, geploegd en wel, klaar voor nieuw zaad. Zo hier en daar komt de wintertarwe zelfs alweer op. Ik denk dat onze achterbuurmanboer dat ook weer gezaaid heeft. Dat vind ik leuk, tarwe is mooi om te zien groeien en rijpen.

Joop heeft de laatste dagen zijn kamertje veranderd en opgeruimd, gelukkig is het goed afgelopen. Opruimen vind ik prima, maar veranderen houd ik niet zo van, zeker niet als hij het zelf gaat doen. Als vroeger de kinderen  aankondigden dat ze hun kamertje gingen veranderen brak het angstzweet me ook al uit, bedden op de vreemdste plekken en onhandige toestanden waren vaak het gevolg.

Joop deed het met het oog op de komende bekerS die hij gewonnen heeft, die moeten natuurlijk een plekje krijgen en ik heb gezegd dat de kamer verboden gebied is voor bekers, ik moet er niet aan denken, eigenlijk vind ik het in zijn kamertje ook al niet leuk en zag ik ze het liefst op een plankje bij de duiven, die hebben ze tenslotte bij elkaar gevlogen. Maar goed, het zijn er nog maar twee, als er geen plek meer is moeten ze sowieso naar buiten :-D

Ria Woensdag 19 Oktober 2011 at 7:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Thérèse

Veranderingen in huis houd ik ook niet zo van. Wel gek eigenlijk want ik ben dol op verrassingen, onverwachte dingen, en alles wat maar een veranderingetje brengt, maar in huis, nee….jij hebt zeker ook een lievelingsplekje om te zitten??
Ach Joop en zijn bekers, ben je niet al te streng??

Thérèse, (URL) - 19-10-’11 21:25
Sjoerd

Goh, wat ben jij streng…

Sjoerd, (URL) - 19-10-’11 21:43
tineke

Haha,we zijn toch allemaal het zelfde,het angstzweet brak me vanavond al uit toen de kinderen met een vervroegd kado voor vader thuis kwamen,die nieuwe grote t.v.was tegroot voor in die hoek,waar de t.v.normaal altijd staat,zal je de details maar besparen.
Bekers buiten de deur hoor Ria,kijk al twee ochtenden in de week
tegen een glazenkast in de huiskamer bij een duivenmelker aan,spuuglelijk.!!

tineke, - 19-10-’11 21:44
adriaanbrillie

Die wolk, is dat uw rook? Bent u weer aan het roken geslagen?

adriaanbrillie, (URL) - 19-10-’11 23:02
Redstar

Mijn vader had vroeger die bekers wel in de woonkamer staan. Ik vind dat sportkantine achtig overkomen.

Redstar, (URL) - 20-10-’11 07:34
Wieneke

Misschien dat de bekers gevaar om te roesten lopen bij de duiven? Wat een mooie aambeeldwolk is dat.

Wieneke, (URL) - 20-10-’11 09:22
aargh

Haha, bekers bij de duiven. Eigenlijk heb je wel gelijk, zij hebben ze verdiend. Misschien kan er dan ook nog wat lekkers in.

aargh, (URL) - 20-10-’11 10:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.