Regelmaat en ogen

Didi heeft alles altijd meteen in de gaten.

Als ik eerst ga douchen i.p.v. koffie drinken, weet ze dat er iets aan de hand is en eet gewoon haar brokken niet op, ook al doe ik die gewoon eerst in haar bak en ook al drink ik na het douchen gewoon koffie. De volgorde is anders hè.

Ik was even bij de dokter voor mijn voet die doorzakt en nu een zenuwknoopje irriteert. Volgende week een bezoekje aan de Podoloog voor een steunzool en dan maar hopen dat dat helpt. Onder het lopen heb ik er weinig last van, dat komt pas als ik mijn schoenen weer uit trek, want om nu de rest van mijn leven een zere voet te hebben heb ik ook weinig zin in.

Joop gaat binnenkort naar een praatdame, vandaar de tekst van gisteren, hij zei dat een paar dagen geleden voor het slapen gaan tegen me. Hij zegt vaak andere woorden dan hij bedoelt, of kan er niet opkomen en had het gevoel dat dat erger werd een tijdje geleden. Het blijft moeilijk en ook al heeft hij er weinig vertrouwen in, toch maar eens proberen. De meneer-oloog heeft hij al ontmoet, er was iets mis gegaan bij de afspraak, maar als de mevrouw-oloog ook zo is heeft hij het al helemaal gezien. Ik denk zelf eigenlijk dat het niets wordt en dat hij zich er maar eens bij neer moet leggen, we verstaan elkaar nog prima.

Ria Vrijdag 04 November 2011 at 7:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Met de ouderdom komen de misverstanden…

Sjoerd, (URL) - 04-11-’11 22:01
Redstar

Als jullie elkaar verstaan is dat wel oké ja. Maar Joop zal zo zijn reden hebben om het te willen doen.

Redstar, (URL) - 05-11-’11 07:37
Renesmurf

Ik vind het goed, van zowel jij als zowel van hem, dat jullie iets doen met jullie kwaaltjes.
Iets doen is altijd beter dan niks.

Renesmurf, (URL) - 05-11-’11 20:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.