Schoens

Ik was wel toe aan nog een paar schoenen, want die grijze zijn het enige paar waar die zolen in passen.

De kaplaarzen die ik vorig jaar kocht zijn gaaf versleten, de hakken zijn helemaal scheef en aan één kant zelfs doorgesleten. Ik heb ze eens meegenomen want ik vond het best snel en €100 voor een paar kaplaarzen ook niet echt goedkoop. Maar daar viel niets aan te verdienen, een telefoontje met de leverancier leverde ook niets op, maar de verkoopster stelde wel voor om er misschien een nieuwe hak onder te doen, die ik dan wel zelf moet betalen, maar ik vond het geen gek idee eigenlijk met het oog op sneeuw en rommel de komende maanden. Morgen hoor ik of dat kan, dan komt de schoenmaker.

Die ik vandaag kocht zijn Ecco's, waterdicht ook door de Goretex en met een fijn bontje erin, ze waren al €20 afgeprijsd, mooi meegenomen natuurlijk, maar nu heb ik al drie volle klantenkaarten, want die kan je niet inwisselen bij een aanbieding... nu moet ik binnenkort nog eens ;)

Ria Vrijdag 25 November 2011 at 5:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

tineke

Nou dat is wel erg vlug dat je kaplaarzen van vorig jaar al doorgesleten zijn.Deze Ecco’s zullen ook wel heerlijk zitten,ik ga daar ook maar eens opzoek naar.

tineke, - 25-11-’11 19:45
Thérèse

Leuk Ria. Lopen ze lekker? Ik vind het altijd wel een heel gedoe om die hoge dingen dicht te krijgen (en eerst aan). Didi zit hier zo mooi te poseren, haha. Zeg maar dat ze er heel mooi op staat. (En jij ook, maar half dan).

Thérèse, (URL) - 25-11-’11 20:14
Renesmurf

Hier werkt nog een rappe shoenlapper, wel zeer prijzig hoor, maar die maken alles weer klaar!

Renesmurf, (URL) - 26-11-’11 01:19
Redstar

I Love Ecco’s :D Ik heb er altijd een paar van. Lopen goed, goed voor de voeten, en dat is toch wel belangrijk.

Redstar, (URL) - 26-11-’11 08:32
hanscke.

Ik had in het voorjaar nieuwe kaplaarzen gekocht en nu met hond(je) Hessel heb ik ze hard nodig. Maar opeens merkte ik dat ik al een paar dagen een natte voet kreeg. Bij de zool was een naad een stukje open. Ik ben er mee naar Groenrijk gegaan en wat denk je? ik mocht een paar nieuwe uitzoeken! Ik had geen bon of maar iets van een aankoopbewijs. Deze laarzen zijn wel weer strakker zodat ik mijn handen bij het uittrekken moet gebruiken. Dat is dan wel weer jammer.

hanscke., (URL) - 26-11-’11 21:17
ria

@hanscke: netjes! Ja kaplaarzen zijn nu eenmaal geen wandelschoenen, dus het is wel te begrijpen dat ze eerder slijten.

ria, (URL) - 26-11-’11 21:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.