Met stroop.

Na lange tijd besloot ik vanmorgen weer eens de ramen te zemen, aan de binnenkant dan, want als ik zo het weerbericht hoor heeft de buitenkant geen nut. Niet (meer) roken heeft ook wat dat betreft zijn voordelen.

Ik was nog maar even bezig toen ik een grote glazen fles brak. Gelukkig brengen scherven geluk want de rest van de dag was heerlijk, net als het weer.

Vanmiddag was ik na mijn wandeling even in Zierikzee. Mijn kaplaarzen hebben weer mooie rechte hakken en ik kocht een paar echte pantoffels, we krijgen tenslotte een barre winter, ook al merken we daar nog weinig van. 

Ik was ook weer even in het gemeentehuis om mijn indentiteitsbewijs op te halen, maar daar was het zo druk dat ik maar weer ben opgestapt, na een kwartier zat er nog geen beweging in en er waren er nog een stuk of vier voor me, dat bewijsje loopt niet weg.

Daarna nog even naar Intreuropagarden voor een vaas want die was ik vergeten in de stad. Dezelfde hadden ze niet meer natuurlijk, dus dan maar een andere, de schelpjes zitten ook weer netjes achter het raam.

We aten pannenkoeken.... nou, klinkt dat als een lekker dagje of niet!

Ria Woensdag 30 November 2011 at 6:29 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

Met stroop dus… En kennen doen ze je toch wel daar.

Sjoerd, (URL) - 30-11-’11 19:55
Renesmurf

Je hebt november daar mooi mee afgesloten!
Nog een week of drie, dan begint de winter, en pas in maart kunnen we daarover oordelen.
Tot nu toe beviel deze herfst me wel.

Renesmurf, (URL) - 30-11-’11 20:42
adriaanbrillie

Mooie luchten, maar dat hebben wij ook.

adriaanbrillie, (URL) - 30-11-’11 22:42
tineke

Het was een zonnige dag.

tineke, - 30-11-’11 22:59
Thérèse

Zeker een lekker dagje, behalve dan dat ramen zemen. Dat vind ik een iets mindere bezigheid. Mooi die schelpen, ik ga ook eens zo’n hoge pot sorry fles kopen, staat wel mooi.

Thérèse, (URL) - 30-11-’11 23:58
Redstar

Ze voorspellen zeker slecht weer. Harde wind en veel regen. HEt is eindelijk herfst.

Redstar, (URL) - 01-12-’11 08:26
Wieneke

Een heel best dagje. Hier was het ook heerlijk weer. Ben toch benieuwd of we in maart a.s. kunnen zeggen: het was me het horrorwintertje wel.

Wieneke, (URL) - 01-12-’11 09:16
Irene

Ja, dat klinkt als een lekker dagje, Ria :-)

Irene, (URL) - 01-12-’11 12:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.