(On)Handig!
We reden nog maar eens naar de milieustraat om het restant gesnoeide liguster weg te brengen. De oprit had ik daarvoor al groot-onkruid vrij gemaakt met gebruik van mijn uitvinding van gisteren., geweldig hoor, zo handig! En omdat ik geen zin heb om al het gras dat er groeit eruit te pulken stelde ik voor een nieuwe (onkruid)spuit te kopen, de oude zit steeds verstopt en werkt niet handig en ik weet dat Joop er zich aan ergert, al die 'vuulte overal'. Nu hebben we een goeie voor op je rug, met een handige pomp en spuit.
Het is al gebeurd en nu is het maar weer afwachten wat er dood gaat... de campanula onder de tuintafel wel, want daar stond ik bij... ach ja, het blijft een kwestie van geven en nemen en de gulden middenweg bewandelen. Het scheelt mij ook wel weer een hoop werk en campanula heb ik toch wel genoeg.
Het gras is ook weer gemaaid, dat plakt nu lekker onder je schoenen...
We aten Chili con carne, dat kan nog best vond ik en volgens Joop kan het 's zomers ook gewoon. Ik doe daar altijd een beetje saus uit een flesje door, zo'n flesje dat je ook gebruikt bij de bbq en zo. Er was nog een restje in een potje dat ik al ondersteboven had gezet zodat het naar beneden kon zakken. 'Nu nog een beetje uit het nieuwe potje', dacht ik, pakte het beet en schudde het enthousiast op en neer... ik was alleen vergeten dat ik het dopje al los had gedraaid...
twaalf reacties
Zo telezen ben je je dag weer voldaan door gekomen,alleen op het toetje na niet….dat werd zeker teveel van het goede..na het schudden van het flesje.?
ja, vergeten kan gebeuren, er worden wel ergere dingen vergeten.
En de natuur, tja, die gaat zijn gang.
Chili con carne kan het hele jaar door hoor. Als je dat zomers eet heb je minder last van de warmte. En van muggen als je het goed doet
Hahahaha, ja zoiets hebben wij ook meer dan eens meegemaakt. Het is natuurlijk pas later leuk. Als je dat spul van het plafond gehaald hebt.
@Therese: nou bij mij hing het meer aan het raam en de vensterbank en in mijn haar, echt vreselijk, ik kon gelijk onder de douche
@Redstar: Ik denk dat ik het niet op jouw manier doe, d.w.z. veel knoflook, daar kan ik nl. niet tegen en ik vind het ook niet lekker, om nog maar te zwijgen over de volgende dag. Peper wel, dat doe ik er dan ook veel in en chili poeder.
Dan moet je er gewoon nog een paar schepjes bovenop doen. Schepjes van de Chili Con Carne, wel te verstaan.