Tuin

De Pauwlonia Tomentosa bloeit ook weer. Ik dacht eerst dat hij dood was, maar dat blijkt toch niet het geval en andere jaren bloeide hij ook pas in mei zag ik. Ik vind de bloemen niet zo bijzonder hoor en dit jaar gaat de helft van de knoppen ook niet open. De blaren zijn wel heel mooi groot, alleen dat duurt dus erg lang eer ze er aan zitten. 

De notenboom slaat gelukkig ook aan, tenminste als het een notenboom is, dat is nog steeds niet helemaal zeker. Dat stammetje staat erbij om het geheel een beetje volume en zichtbaarheid te geven, Didi loopt daar nogal eens heen en weer te rennen.

Het is allemaal prachtig en ik ben er weer druk mee, nu bezig om de randen van het gras een beetje recht te trekken, ik steek dat natuurlijk niet allemaal netjes recht af, dat is me teveel werk, maar de grootste hobbels probeer ik er nu uit te halen.

Plus dat er zo hier en daar alweer wat geknipt moet worden. 

Lekker hoor, ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn en het geeft een voldaan gevoel als het er een beetje netjes bij ligt.

Ria Donderdag 17 Mei 2012 at 7:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Thérèse

Goed Ria! Wat is dat op die laatste foto?

Thérèse, (URL) - 17-05-’12 20:25
ria

@Therese: Een kamperfoeliesoort geloof ik ;-)

ria, (URL) - 17-05-’12 20:49
Thérèse

Wel mooi!

Thérèse, (URL) - 17-05-’12 23:17
adriaanbrillie

Ijsbloemen zeker?

adriaanbrillie, (URL) - 18-05-’12 00:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.