Duivendijke Loft

Nu hebben we weer wind en waait al het jonge groen kapot. Kan het nu nooit meer eens normaal?

We vermaken ons wel natuurlijk, maar gewandeld heb ik niet, dat kan ik dat beest niet aandoen en mezelf eigenlijk ook niet. Ik vind het niet fijn, die hitte en dan de wind erbij.

Ik speelde zodoende wat in de tuin en ging er af en toe even bij liggen. Joop was druk met zijn duiven of zijn Website die al aardig vordert. 'Duivendijke Loft' vind ik een leuke vondst. Duivendijke was vroeger een kleine gemeente, hier vlak in de buurt en een Loft schijnt een duivenkweekplaats te zijn of een plek waar duiven worden gehouden, ik kan er nog niets over vinden.

Ik heb ook al eens voorgesteld ons huis zo te noemen, misschien komt het er ooit nog eens van. Het is nu in elk geval wel heel toepasselijk. 

Morgen een drukke dag.

Vanavond worden er 9 duiven ingekorfd voor Morlincourt (248 km).
Gisteren 8 duiven ingekorfd voor Bourges (526 km) Ik hoop dat ze vroeg kunnen lossen wanneer de wind nog niet zo hard waait. Ze geven voor morgen een oosten wind af wat voor mij gunstig is want alle duiven waaien naar de kust...

schrijft hij op facebook. Ik weet eigenlijk niet of zijn pagina openbaar is, anders even vrienden worden als je het leuk vindt om te volgen. Ik sta versteld hoor, nooit gedacht dat hij nog eens zo actief zou zijn op het net.

Ria Vrijdag 25 Mei 2012 at 6:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

aargh

okee, verzoekje verstuurd. Mocht Joop niet snappen wie ik ben dan leg jij het wel even uit hè?

aargh, (URL) - 25-05-’12 20:46
Sjoerd

Heel Zeeland leest straks mee op zijn website… Ik ben alleen niet zo kapot van zijn drukke achtergrond.

Sjoerd, (URL) - 25-05-’12 21:34
Thérèse

Hier woei het ook wel maar meer een lekker briesje, die wat verkoeling bracht. Misschien morgen bij jou ook.
Wat knap van Joop om zelf een site te maken. Lijkt mij reuze moeilijk. Ik had bij FB gelezen van de komende vlucht. En hebben de meeste duivenhouders tegenwoordig een site?

Thérèse, (URL) - 25-05-’12 22:48
tineke

Prachtig is de site van Joop geworden,en ik kan lekker alles volgen.
Hier waaide het vandaag gelukkig hard,lekkere verkoeling na twee zeer warme dagen,het was aangenaam om buiten weer tevertoeven.

tineke, - 25-05-’12 23:07
Sil

Heerlijk hè mam,…zo lekker zorgeloos ook : /
Onze tranen brengen wat verkoeling xxx

Sil, - 26-05-’12 17:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.