Prikkels

Vanmorgen het gras gemaaid. De kinderen verplaatsten de tent weer een stukje, zodat de plekken niet al te dood worden, zo wandelen ze de tuin door. 

Het was geen zeilweer vandaag, ook met het oog op het komende onweer. Hele pagina's in de krant worden gevuld met het noodweer dat op komst is, tot nu toe is er nog geen druppel of klap gevallen.

Joop was alweer wat minder moe vandaag. Het is toch elke keer een uitputtingsslag, waar hij minstens een paar dagen van moet bijkomen.

Morgen braderie op het dorp. We zouden eerst weekmarkten krijgen dit jaar, maar dat ging niet door. Nu toch weer maar een braderie. Ik heb geen enkele advertentie gezien (maar dat kan ook aan mij liggen hoor), dus ik ben benieuwd of er veel kraampjes staan.

Als ik naar buiten loop stinkt de hele omgeving naar spareribs en barbeque...

Ria Vrijdag 27 Juli 2012 at 5:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Renesmurf

ja, zo gaat alles, toch min of meer, lekker zijn gang.
We hopen maar dat het meevalt.

Renesmurf, (URL) - 27-07-’12 20:03
Sjoerd

Hier is even een buitje gevallen en daarna was het naast bloedheet ook akelig benauwd…

Sjoerd, (URL) - 27-07-’12 20:08
Margo

Het was hier stikbenauwd vandaag. Hier is Friesland momenteel. Vanavond een paar druppels en het is wel al lekker afgekoeld. Leuk dat tuinhoekje!

Margo, (URL) - 27-07-’12 21:47
tineke

Bloedheet was het vandaag,en het werd steeds benauwder het was op een gegeven moment niet meer teharden buiten.Tegen etenstijd vielen er een paar druppels meer niet,en het is nu heerlijk afgekoeld.
Stilte voor de storm.?

tineke, - 27-07-’12 22:51
adriaanbrillie

Zie mijn hoogtepunt op http://www.brillie.nl

adriaanbrillie, (URL) - 28-07-’12 02:37
aargh

Volgens mij is iedereen hier wel zo’n beetje uitgebarbecued, ik rook niks. Alleen onze eigen gemarineerde karbonaadjes ;-)
Wat een leuke plantenstandaards heb je daar!

aargh, (URL) - 28-07-’12 20:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.