Alles op zijn tijd

Vandaag werd Yara twaalf. Ik had haar net even aan de telefoon, juist terug uit Frankrijk met haar papa. Niet echt een verjaardag om over naar huis te schrijven natuurlijk de hele dag in de auto, maar komend weekend feest en nog eens een keertje lichtjes over bij mama. 

Het was vooral heet vandaag. Er was wel wat wind en dat maakte een wandeling nog wel mogelijk, zodat Didi ook nog lekker even kon zwemmen. Maar om daarna in of om het huis nog wat te ondernemen, daarvoor was het te warm. We hingen vooral stoel.

Sil en Martin kwamen weer terug, de auto is weer heel dus er kan weer getaxied worden en de rest van het werk dat nog gedaan moest worden is ook klaar. Nu alleen nog maar genieten van het mooie weer en daarna weer serieuze dagelijkse regelmaat. Ik vond het altijd heerlijk als die lange schoolvakanties weer achter de rug waren. En ook nu kijk ik alweer uit naar de herfstige kleuren, wel met zon natuurlijk, maar ook weer rust in het dorp en de polder.

Ria Woensdag 15 Augustus 2012 at 8:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Thérèse

Eerstens: hartelijk gefeliciteerd met Yara. Hadden ze het leuk gehad in Frankrijk? Ik kan mij wel voorstellen als jij blij bent met weer alles gewoon, met al die toeristen in ‘t dorp en op ‘t strand. En ja, het was heel warm.

Thérèse, (URL) - 15-08-’12 21:37
Renesmurf

Ja, ik heb het mooie weer meegenomen, tenminste, in Berlijn was het al een paar dagen heerlijk!

Renesmurf, (URL) - 15-08-’12 22:57
tineke

Gefeliciteerd met jullie mooie kleindochter.! Nog even doorbijten Ria,dan is de rust weer weder gekeerd.

tineke, - 15-08-’12 23:37
Sjoerd

Van harte proficiat met Yara. Lekker als je een verjaardag kunt spreiden…

Sjoerd, (URL) - 15-08-’12 23:57
adriaanbrillie

Leuk zit ze weer op der stekkie? Hoe gaat het met der beugel?

adriaanbrillie, (URL) - 16-08-’12 01:40
Redstar

Gefeliciteerd voor de jarige job!
Ja heerlijke temperatuur gister. Ik wilde nog gaan zwemmen, maar fietse 40 kilometer en had er toen geen zin meer in. De herfst zelf mag nog wel even wegblijven van mij.

Redstar, (URL) - 16-08-’12 08:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.