Opruimen

Het is weer wat beter te doen om een wandelingetje te maken en dan liefst een beetje vroeg, al wil dat bij mij nooit zo lukken. Ik ben niet echt een ochtendmens en heb wel even nodig. Op het gemak koffie, beetje heen en weer dreutelen, douchen en dan ben je zomaar alweer een tijdje verder. 

Vandaag lukte het aardig, De boeren zijn druk met maai en pakwerk, al staat 'mijn' lapje vlas nog steeds overeind. Hierboven wordt de Luzerne gemaaid, dat wordt gebruikt als veevoer. Een haas en een fazant ontglipten nog net de messen, maar wie weet welke familiedrama's zich daar verder afspeelden.

Toen we nog bijen hielden waren we altijd blij met een lapje van dat spul in de buurt, daar haalden ze veel honing vandaan.

Joop heeft vandaag zijn motor op Marktplaats gezet, dat deed hij al eens eerder, maar toen is het niet gelukt. Nu is hij al zo goed als verkocht, er zijn meerdere liefhebbers, dus als de ene niet doorgaat stappen we over op de volgende, er is al een deel betaald dus het zou raar zijn als het nu niet doorgaat.

Aan alles komt een eind.

Ook aan de vakantie van Sil en Martin. Vanmorgen keerden ze huiswaarts en komend weekend wordt alles opgeruimd, ingepakt, boot uit het water, dan gaan we weer gewoon doen. Het was erg leuk (meestal) om ze zo dicht in de buurt te hebben. Zes weken is best lang, maar omdat ze zo lekker hun eigen huisje hadden was het goed uit te houden.

Ria Maandag 20 Augustus 2012 at 7:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

langzaam kunnen we ons gaan opmaken voor de kerst… De tijd vliegt gewoon voorbij.

Sjoerd, (URL) - 20-08-’12 20:46
Renesmurf

zes weken is lang, maar na afloop is het ook zo weer voorbij.
Negen uur, het schemert alweer, we gaan alweer richting de nazomer, nog maar even genieten dus.

Renesmurf, (URL) - 20-08-’12 20:58
adriaanbrillie

Gelukkig zijn er nu wespen.

adriaanbrillie, (URL) - 20-08-’12 22:26
tineke

Heerlijk dat de kids zo’n heerlijke vakantie hebben gehad,en dit zo lekker dicht bij huis vierden.Zon en Water wat wil je nog meer.

tineke, - 20-08-’12 23:49
Redstar

Hier ook alles gemaaid en gepakt. Er zijn er zelfs al bezig het lang klaar te maken voor de wintertarwe…

Redstar, (URL) - 21-08-’12 08:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.