Bezig

Nu het niet meer zo heet is is het ook weer eens tijd om wat te poetsen en te klussen, op het gemak, zo hier en daar. Vandaag de ramen maar eens gezeemd, ze waren stoffig en vol poep van allerlei beesten, het zag er niet meer uit.

Gisteren had Joop het hek al gerepareerd, de bel deed het niet meer en dat is niet handig, ook het knopje voor de bediening in de keuken werkte niet meer. Hoe het kwam weet hij niet, maar uit elkaar halen af en toe eens ergens op drukken en de boel werkt weer. Vandaag werd de wijnkelder onderhanden genomen en alle buitenlampjes branden ook weer.

Vanmorgen is zijn motor verkocht en opgehaald, dat betekent het eind van ons motortijdperk. Gelukkig hebben we de Spitfire nog, dat rijdt wat relaxter en je hoeft geen helm op.

Gisteren aten we gebakken aardappeltjes natuurlijk, zo gebeurd. Alleen schil ik er altijd wat extra als ik ze wil bakken, dus er was niet zoveel.

Ria Woensdag 22 Augustus 2012 at 6:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Renesmurf

het einde van het motortijdperk en het eind van de zinderende hitte.
Nu maar hopen dat het nog even een tijdje blijft zomeren.

Renesmurf, (URL) - 22-08-’12 19:44
Sjoerd

Voor mij mag dit weer nog wel even blijven 25 graden is beter dan 36. We hebben vanmiddag ook wat rondgereden met de MG.

Sjoerd, (URL) - 22-08-’12 20:27
adriaanbrillie

Gelukkig geen vreemde beesten op mijn landgoed.

adriaanbrillie, (URL) - 22-08-’12 21:41
Redstar

Ik vind tegen de 30 aan heerlijk. Maar dit is ook goed. Beter dan regen.

Redstar, (URL) - 23-08-’12 08:38
Thérèse

Oei, weer ijverig, Ria. En… prachtige foto’s!

Thérèse, (URL) - 23-08-’12 15:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.