Als je haar maar goed zit

Kwart over zes je bed uit, om om half elf in Zeeland bij de kapper te zijn, dat deed Marlies vandaag. 

Daarna dropte Joop ons in Zonnemaire en wandelden we op ons gemakje weer terug, via Brouwershaven. waar we haring aten een biertje dronken en mossels voor de avondmaaltijd kochten. Of het het biertje was weten we niet, maar Marlies kreeg het toch wat zwaar op de terugweg. Gelukkig waren we een paar minuten voor aankomst van de bus in Looperskapelle en zijn daar lekker ingestapt voor de laatste anderhalve kilometer.

We kookten de mossels, dronken een wijntje en toen was het alweer tijd voor de terugweg. Ik bracht haar in Zierikzee op het station en nu maar hopen dat ze niet in slaap valt, ik heb zo mijn twijfels.... gelukkig zit haar haar goed.

Ria Dinsdag 28 Augustus 2012 at 7:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

zeven reacties

Sjoerd

Aan de commentaren te zien is ze nog niet aangekomen…

Sjoerd, (URL) - 28-08-’12 22:23
Renesmurf

Twijfel is een menselijke eigenschap.
En haar, dat groeit maar door.
Mossels en wijn blief ik niet, overigens.

Renesmurf, (URL) - 28-08-’12 22:41
marlies

even een tukje gedaan tussen haarlem en amsterdam maar op tijd wakker om te constateren dat de trein die ik moest kunnen halen op tijd vertrok en die waarin ik zat een paar minuten te laat was aangekomen. dus was het maar goed dat ik klaarwakker was want een half uur op een verder verlaten perron op sloterdijk doorbrengen terwijl ik in slaap dreig te vallen doe ik liever niet. de anderhalve gemiste kilometer van vanmiddag heb ik hier vanaf het station naar huis lopend weer ingehaald. ik was even voor twaalven binnen en nu ga ik lekker douchen en slapen. t was een schoone dag.

marlies, - 29-08-’12 00:04
ria

Oh jeetje, arme marlies, hopelijk had je niet teveel last van je blaar. Het was zeker een schone dag, bedankt en slaap lekker.

ria, (URL) - 29-08-’12 00:09
marlies

arme? hoezo? mijn blaar deed niet pijn en voor de rest heb ik lekker nagenoten. mij hoor je echt niet klagen na zo’n dagje energie tanken

marlies, - 29-08-’12 11:32
Thérèse

Leuk voor je, Ria. En natuurlijk ook voor Marlies, behalve het even niet lekker zijn. Wat een mooie kapsalon, zeg. Ziet er gezellig uit.
En ik vind dat allemaal lekker, een haring, een biertje, wijn en mosselen. Mjam mjam!

Thérèse, (URL) - 29-08-’12 14:39
adriaanbrillie

Haar is nooit van belang. Het meeste verlies je toch onderweg.

adriaanbrillie, (URL) - 29-08-’12 23:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.