Voorbij

Ik kan beter druk in de tuin aan het beulen zijn, of iets anders waarbij het verstand op nul kan, dan dat ik niet veel doe en zodoende ga lopen tobben. Iedereen heeft af en toe wel iets waarover te tobben valt en je kunt het ook beter niet doen, want het lost ook niets op, maar ja....

En het blijft maar heet, dit noem ik geen nazomer meer hoor, dit is gewoon een hittegolf, veel te warm en schilderen gaat zo ook niet. Kan de thermostaat iets lager graag?! De pruimen zijn allang rijp en op, nergens meer voor nodig dit.

Wel een rondje gedaan vanmiddag waarbij ik langs het monumentje van Mien kwam. Zij raakt ook al behoorlijk in de vergetelheid. Wat zijn we nu ook allemaal voor minieme stofjes in ons immense heelal, er zijn er zelfs die denken dat ze iets voorstellen. We zijn niets! Leven even en hoppa, weg! Tien jaar later en niemand die nog weet dat jij ook ooit een stofje was. op een paar na dan...

maar daar heeft ook niemand meer iets aan.

Ria Vrijdag 07 September 2012 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

tien reacties

hanscke

Op de tobberijen heb je dus een eigen plan. Lijkt me een goede aanpak. Hier is het niet zo warm, hooguit 20 graden en geen zon. Ik wil nog wel wat meer nazomer hebben. En op jouw wandelen ben ik ook al jaloers. Dat lukt weer even niet. Maar er gloort hoop aan de horizon

hanscke, (URL) - 07-09-’12 20:05
Irene

Ja, als je maar ver genoeg uitzoomt is alles zinloos. Dat kan helemaal geen kwaad af en toe, een eind uitzoomen, maar niet te lang. Ten slotte moeten we het doen met dat kleine stukje leven dat we hebben en daar iets moois van proberen maken.

Irene, (URL) - 07-09-’12 20:39
Sjoerd

Ik zou terug gaan en het monumentje onkruidvrij maken…

Sjoerd, (URL) - 07-09-’12 21:06
ria

@Sjoerd: Het staat in de berm en de gemeentewerklui maaien er netjes omheen.

ria, (URL) - 07-09-’12 21:12
ria

@Irene: Ooh heet dat uitzoomen… :-D

ria, (URL) - 07-09-’12 21:55
aargh

Ook de aarde zelf is maar een stofje, iets dat voorbij gaat. Ik vind het gek genoeg wel een geruststellend idee dat alles een keer ophoudt. Maar tobben is niet fijn, een beetje afleiding helpt maar pas op, met mate hè, met rugklachten schiet je ook niks op. Sterkte ermee.

aargh, (URL) - 07-09-’12 22:00
Renesmurf

Zo is het leven. Pluk de dag.
En de tijd verstrijkt, tien jaar worden er 100, en 1000 worden miljarden.

Renesmurf, (URL) - 07-09-’12 22:26
marlies

beetje tobben af en toe en vervolgens de boel kunnen relativeren..zolang jij dit soort foto’s maakt vind ik dat er met jouw kijk op de wereld niets mis is. . ‘t zou niet slecht zijn als meer mensen dat zouden kunnen.

marlies, - 08-09-’12 01:57
Redstar

Nou, een hittegolf vind ik het niet hoor. Heerlijk zo.

Redstar, - 08-09-’12 09:11
ina

Geniet er dan maar van want het is zo voorbij, en tobben hoort daar ook bij anders wordt het wel erg eentonig hè.

ina, - 08-09-’12 12:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.