Bruun

Meestal blijf ik wel even stilstaan bij zo'n ouwetje en vaak maak ik dan ook nog wel een foto, want ze hebben wel wat vind ik.

Deze stond op het land van de boer van het vlas, hij was op het land ernaast met een heel andere tractor in de weer.

We maakten een praatje het vlas is vorige week gekeerd en ligt te roten. Het was lang droog gebleven en daarom kwam het rottingsproces niet op gang.

De tractor van de bovenste foto (1970) is/was de trots van zijn vader, 'als hij de kans kreeg zou hij er nog dagelijks op rijden', vertelde hij. 

Een David Brown niet te verwarren met James Brown, die produceerde weer een heel ander geluid en misschien bedoelde hij wel een tractor met die sexmachine:

 Ik deed vanmiddag even wat boodschappen bij de Lidl en vond daar heerlijke zachte (bruine) kussentjes voor op de keukenstoelen.

Ria Vrijdag 14 September 2012 at 6:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

acht reacties

Ina

Heerlijke muziek!!

Ina, - 14-09-’12 20:31
tineke

Helemaal met je eens Ina.!!

tineke, - 15-09-’12 00:13
Margo

Knappe tractoren. Is dat een Surinaamse boer?

Margo, (URL) - 15-09-’12 01:42
ria

@margo: hahaha, dat is James Brown, die heb ik erin geplakt, niemand die het ziet denk ik, iedereen denkt, ‘wat een rare boer’.

ria, (URL) - 15-09-’12 08:51
Renesmurf

Ja, zomaar een dag, zomaar wat je tegenkwam.
En eens zal dit nostalgisch zijn. Dat is het nu al.

Renesmurf, (URL) - 15-09-’12 18:00
hanscke

Leuke gedachtensprong nar die sexmachine. Ik zag vanmiddag dat men met trekkers en ploegen een wedstrijd ploegen aan het doen waren.
Ik was met Gosse en Hond Hessel naar Dokkumer Nieuwe Zeilen. Daar kan ik naast een veldje uitstappen waar we met Hessel apporteeroefeningen kunnen doen. Hier kan hij zijn energie in kwijt. Het water is dan 50 stappen lopen zodat hij ook kan zwemmen en uit het water apporteren. Uiteraard had ik een stoeltje bij mij. Hond Hessel was zo blij en ik ook natuurlijk

hanscke, (URL) - 15-09-’12 19:50
ria

Fijn voor jullie Hanscke en leuk dat jij mijn gedachtensprong begrijpt :-)

ria, (URL) - 15-09-’12 21:57
Margo

Goed gedaan hoor Ria! Ik dacht wel, wat een rare boer, maar dan kan hè, boeren zijn ook maar mensen! :-)

Margo, (URL) - 15-09-’12 22:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.