Langzaamaan

Vanmorgen eerst lekker naar de kapper voor wat onderhoud en daarna keek ik weer eens op het strand bij Renesse. Het kostte me behoorlijk moeite de trap te beklimmen, wat kan een mens in een paar weken tijd aftakelen.

De Rhus die ik afgelopen voorjaar kocht verkleurt prachtig.

En deze Helleboris? staat er nog precies zo bij als afgelopen winter, alleen iets groter misschien. Zouden daar nu ook nog blommetjes in komen? Moet ik hem misschien in een pot zetten? Ik weet er niet goed raad mee.

Ik doe net weer iets meer, maar ga af en toe ook lekker nog even op de bank liggen, dan lijkt het wel of ik ben uitgeput.

Ria Woensdag 17 Oktober 2012 at 7:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

acht reacties

aargh

Eis ook maar niet teveel van jezelf, een echte griep is een gemene ziekte. En die helleborus vind ik juist zo mooi om zijn blad, in een pot zetten doen mensen wel om hem vroeger in bloei te trekken, in huis, maar voor de plant zelf is dat vast niet beter.
Mooi zijn die herfstkleuren van de Rhus he, jammer dat het er zo snel af is.

aargh, (URL) - 17-10-’12 20:19
Renesmurf

Het is geen aftakelen, het is een griepje, dat duurt even. Gun het de tijd. En die plant staat daar prima.

Renesmurf, (URL) - 17-10-’12 20:32
Sjoerd

De Helleboris mag je gerust laten staan. Die heeft even nodig om bij te komen voor die gaat bloeien. Tenzij die in de volle zon staat, dan durft die niet…

Sjoerd, (URL) - 17-10-’12 21:13
marlies

dat is toch die helleboris die je afgelopen jaar ontdekte en met moeite als zodanig identificeerde? dan is het nog een jonkie en moet je misschien nog een jaar of wat geduld hebben want pas als ze een jaar of zeven zijn, las ik laatst ergens, gaan ze voor het eerst in de bloei. laat maar staan waar hij staat.

marlies, - 17-10-’12 21:46
Ina

Jij hebt echt een jasje uitgedaan!! Hopelijk knap je snel weer op. XX

Ina, - 17-10-’12 21:52
tineke

Prachtige herfstkleuren zie je overal.
En zo tehoren ben je nog steeds niet goed opgeknapt,je hebt het dit keer goed tepakken.Maar rustigaan,en luister goed naar je lichaam.!!

tineke, - 17-10-’12 22:10
adriaanbrillie

Te vaak naar je eigen kappertje om de hoek gaan is ook weer niet goed voor je haar. Je kan haar ook gewoon zakgeld geven. ;)

adriaanbrillie, (URL) - 17-10-’12 23:04
mack

Ja, met de wijnboeren inderdaad. vanochtend in de krant, en ook nog op radio 1.

Ik kan nog steeds niet twee keer reageren op een post. Tenzij dat de bedoeling is, doe er wat aan!

mack, (URL) - 18-10-’12 23:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.