Kiplekker

Had ik eigenlijk al verteld dat ik na mijn griep weer helemaal de oude ben. Drie kilo lichter, dat wel, maar die mis ik niet hoor. Als ze weer terugkomen prima, maar voor mij hoeft het niet per se. Ik heb ook nog geen druppel lalcohol gedronken, daar zal het ook wel mee te maken hebben, en ook dat bevalt prima, ook dat mis ik niet. Mijn voornemen is nog steeds te wachten op de Beaujolais en dan daarna gewoon af en toe eens een glaasje of twee, als er iets te vieren valt.

Vanmorgen de eerste winterse bui, flinke hagelstenen, maar vanmiddag scheen de zon alweer, ook al was het behoorlijk frisjes en behoren de wanten alweer tot de standaard buitenkleding en zit de muts in de tas voor als het tegenvalt, mij krijgen ze niet gek.

Ria Zaterdag 27 Oktober 2012 at 6:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

elf reacties

Thérèse

Nee, dat zie ik ook niet gauw gebeuren dat ze jou gek krijgen, hahaha.. maar fijn dat je je weer kiplekker voelt. Daar komt ook het ei van gisteren natuurlijk vandaan.

Thérèse, (URL) - 27-10-’12 19:45
Sjoerd

Prettig te horen dat alles weer als vanouds gaat. Koud was het hier ook, maar toch lekker buiten geweest.

Sjoerd, (URL) - 27-10-’12 19:51
marlies

ha, dus is het “gezeur” ook over? ben blij dat je weer lekker in je vel zit qua gezondheid. dan kun je er weer tegen als het op ander gebied eens wat minder gaat. fijn winters buitje daar al zeg!

marlies, - 27-10-’12 20:39
Sjeu

goed zo die gaat :-) magisch mooie foto weer en ook een mooie nieuwe foto van Rabin. ik zeg houwe zo!

Sjeu, - 27-10-’12 20:55
Margo

De lalcohol??? :-D :-D

Fijn dat je weer de oude bent! En voorlopig ook wel even blijft, want je barst nu van de antistoffen! En een glaasje wijn per dag is niks mis mee!

Margo, (URL) - 27-10-’12 21:07
Margo

Kijk, deze melding krijg ik steeds als ik via Chrome bij je kom:

De Hashcash code klopte niet, dus deze reactie kan niet worden geplaatst. Als je denkt dat dit een fout is, controleer dan of je een moderne browser gebruikt, waarin Javascript is ingeschakeld. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de beheerder van de website.

Vervolgens wordt m’n reactie wel gewoon geplaatst!

Margo, (URL) - 27-10-’12 21:08
Renesmurf

Hier was het een prachtige dag vandaag, wel wat koud, maar dat is beter dan regen.

Renesmurf, (URL) - 27-10-’12 22:45
Nanos

Ik gebruik net als Margo Chrome en krijg geen melding.

Nanos, (URL) - 27-10-’12 23:30
Wieneke

Ik wil ook drie kilo eraf, maar niet op jouw manier ;-)

Wieneke, - 28-10-’12 09:41
aargh

Klinkt goed allemaal. Ik hoop dat bij jou nu ook zo’n lekker fel winterzonnetje schijnt. Met een muts en lekkere wanten kun je de winter onbezorgd tegemoet :-)

aargh, (URL) - 28-10-’12 12:10
tineke

Mooizo,je bent weer opgeknapt.!
Hier was het ook vreselijk koud,oostenwind,vandaag schijnt gelukkig de zon,maar koud.!!Ik heb mijn loopschoenen aangetrokken,mijn bibsenjas trek ik aan,een heerlijke wollen sjaal,en lekkere dikke handschoenen,en wandel eens een paar kilometertjes rond.!

tineke, - 28-10-’12 14:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.