Mankement

De film nam ik vorige week al op en zo te zien is er niet veel aan de hand. Het gaat om haar linkerachterpoot. Als ze een tijdje geslapen heeft loopt ze weer mank.

Ik ben dus vanmiddag nog maar eens terug geweest naar de dierenarts, want ik wist ook niet goed wat ik nu wel of niet kon doen.

Hij heeft haar poot weer onderzocht en haar kniebanden zullen waarschijnlijk beschadigd zijn. Ik heb pijnstillers gekregen en mag wel wandelen, alleen geen uren achter elkaar, wat ook wel te begrijpen is natuurlijk. Over drie weken.. moet het over zijn. Als het niet over is weer een foto maar dan van de knie. Ik hoop maar van niet en als ik haar af en toe zie rennen denk ik ook wel dat het mee zal vallen, want als ze het nodig vindt is ze zo bij het hek hoor.

Ria Maandag 12 November 2012 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

tineke

Vervelend is dit als je niet weet wat ze eigenlijk heeft,gelukkig heeft ze pijnstillers,zodat ze geen pijn hoeft telijden.

tineke, - 12-11-’12 21:35
Renesmurf

ja, en afwachten maar weer. Met pijnstillers geen pijn, en ook dat kan gevaarlijk zijn.

Renesmurf, (URL) - 12-11-’12 23:45
Redstar

Nou, dat is anders ook een lullig kwaaltje voor een hond. Met pijnstillers voelt ze niets waardoor ze de klachten kan verergeren.

Redstar, (URL) - 13-11-’12 09:00
Ina

Mister idem. Te veel en te snel van de bank gesprongen. :-(

Ina, - 13-11-’12 20:35
hanscke

Ik vroeg mij steeds al af wat Didi mankeerde, maar je weet het dus niet.
Ik ken dat gevoel, zonder hond wandelen vind ik ook helemaal niet leuk.
We zijn al weer drie dagen een beetje op stap met zijn drieën. met de auto naar een fietspad van ruim 1,5 km, en dan wandelen we dat op en neer, ik blij en hond Hessel heel blij. Niets leuker dan met ons drieën er op uit.

hanscke, (URL) - 13-11-’12 22:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.