Dagje Marlies

Eerder had ze ook al eens die broek aan gehad toen ze hier was en toen waren haar voeten niet zichtbaar op de foto, op deze wel dus. Dat was ze aan het vertellen toen ik de foto maakte, mij ging het meer om te laten zien hoe grijs het was, niet de broek maar het weer.

Het was weer een gezellige paar uur samen, want een dag kan je het bijna niet noemen. Voor haar is het zeker alles bij elkaar een lange dag want eer ze nu weer thuis is is het bijna middernacht terwijl ze vanmorgen om half zeven vertrok.

Na een bezoek aan de kapper en koffie met meegebrachte appeltaart wandelden we een stukje over het strand en kwamen door Renesse terug.

Daar hapten we een harinkje en Marlies proefde nog wat pittige inktvisjes, ik ook een kleintje, maar daar zat weinig smaak aan. 

We kwamen ook langs de afgezaagde boom waar ik al veel foto's van maakte en waarachter ik vandaag een plaspauze hield, dat vond Marlies een foto waard.

We aten bruine bonen met een wijntje erbij en daarna bracht ik haar weer bij de bus.

Daar stonden we te wachten, we hadden gehaast want het was krap aan en toen kwam de bus die naar Rotterdam ging en die stopte toen bij ons, of we naar Goes moesten....... ja dat moesten we, tenminste Marlies, nou dan moest ze maar instappen en mee naar 'het Sas' rijden, de volgende halte, want 's avonds kwam de bus niet meer hier (op het busstation in Zierikzee dus).

Ria Zaterdag 24 November 2012 at 8:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

dertien reacties

Sjeu

er is flnk wat haar geknipt zie ik : -) staat goed hoor!

Sjeu, - 24-11-’12 22:02
Sjoerd

Als het maar gezellig was…

Sjoerd, (URL) - 24-11-’12 22:18
adriaanbrillie

Wat zoekt ze?

adriaanbrillie, (URL) - 24-11-’12 23:03
tineke

Zo’n gezellig dagje is zo voorbij.!

tineke, - 24-11-’12 23:27
Irene

Een plaspauze is als je even niet plast (zo te zien)?

Irene, (URL) - 25-11-’12 10:55
ria

@irene: lol :-D

ria, (URL) - 25-11-’12 11:20
R van InR

Heb je die boom nog uit de grond kunnen trekken?

R van InR, (URL) - 25-11-’12 12:04
ria

@R: Nee, niet gelukt, hij kraakte wel, maar zat net iets te vast.

ria, (URL) - 25-11-’12 12:21
Renesmurf

Ja, wat voor de één een korte dag is is voor de ander een lange dag!
En als de mooie dingen onthouden worden was het voor beiden een leuke dag.

Renesmurf, (URL) - 25-11-’12 14:59
aargh

Goed van die chauffeur. Je moet tegenwoordig eigenlijk standaard de ov-site checkenals je de bus wil nemen want het verandert aan de lopende band.

aargh, (URL) - 25-11-’12 15:19
Wieneke

Ook al is het maar voor een paar uur…… als je in gezellig gezelschap bent is het altijd goed. Marlies lijkt mij erg gezellig gezelschap en van jou wist ik het al.
Dat was toch een heel mooie boom voordat jij….. uh…nou ja….laat maar. :-)

Wieneke, - 25-11-’12 15:54
marlies

@aargh:dat hadden we dus wel gedaan he, die site bezocht maar blijkbaar is het geen garantie voor actuele informatie. de chaufeur was een vrouw, misschien lag het daaraan. ondanks het zwerk dat grijs bleef en de mist die maar niet optrok terwijl het bij mijn aankomst in zierikzee even leek of de zon zou doorbreken, was het een mooie dag. en o ja, voordiegenen die denken dat ria niet kan koken: de bruine-bonen met alles erop en eraan waren verrukkuluk.

marlies, - 26-11-’12 17:30
ria

Ah, je bent weer thuis en reageren gaat ook.
Dank voor het kookcompiment :-)

ria, (URL) - 26-11-’12 17:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.