Voor buiten.

Het was heerlijk om buiten te zijn dus dat deed ik dan ook maar. Breien zit er even niet in vanwege een erg pijnlijke schouder en arm. Als ik gewoon bezig ben heb ik weinig last, maar op de bank hangen is niet bevorderlijk. 

Ik ging naar het tuincentrum om te kijken of ze ook buitenboedha's hadden en jawel, die waren er, niet veel, maar deze vond ik mooi en die mocht mee. 

Daarna velde ik een boom, een kerstboompje van een jaar of vijf geleden dat nog een tijdje door heeft mogen groeien, maar aangezien het eigenlijk een lelijke boom werd mag hij dit jaar nog een keer kerstboom zijn en daarna de kachel in. Hij staat buiten voor het keukenraam, bomen horen nu eenmaal buiten, en de lichtjes zitten er al in.

Ria Dinsdag 11 December 2012 at 7:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twaalf reacties

Sjeu

buitenboeddha, kachelspar, ik noem het een plan ;-)

Sjeu, - 11-12-’12 22:05
ria

@Sjeu: haha, ja… Een goed plan ;-)

ria, (URL) - 11-12-’12 22:11
Irene

Schitterend, en ik dacht dat je helemaal niets moest hebben van kerstversiering?

Irene, (URL) - 11-12-’12 22:16
ria

@irene: dat moet ik ook niet. Maar als ik dan door zo’n verlichte straat loop zoals gisteravond, dan vind ik het toch wel gezellig staan, vandaar dat ik het toch tot nu toe niet kan laten om toch ook maar wat neer te zetten, vandaar. Binnen weinig versiersels hoor.

ria, (URL) - 11-12-’12 22:22
tineke

Zo mag ik het horen,wil wel de lichtjes er morgen in zien.
En wat een mooi plaatje van je nieuwe Boedha.

tineke, - 11-12-’12 22:42
Margo

Ik snap het niet, je velt de kerstboom, maar na de kerst wordt ‘ie gecremeerd. Waarom laat je ‘m dan niet staan tot na kerst?
Mooi boeddhabeeldje!
Hoe kom je aan al die pijntjes? En waarom vel jij een boom met pijnlijke schouder en arm?
Ja, ik vraag maar … :-)

Margo, (URL) - 11-12-’12 22:45
ria

@Margo: Dat had gekund, maar daar waar hij stond zou niemand de lichtjes zien, tenminste niet goed en ik zeker niet vanuit het huis. En ik zei toch dat als ik bezig ben weinig las heb, zo’n boom omzagen is voor mij een fluitje van een cent hoor. Er zit gewoon een spier dwars of zo, als ik mijn hoofd naar voren buig doet dat pijn in mijn arm…. Ik denk dat ik misschien morgen wel even naar de dokter ga :-/

ria, (URL) - 11-12-’12 23:02
Wieneke

Ik word wel een soort van vredig van die mooie boeddha van jou.

Wieneke, - 12-12-’12 10:30
sil

Hij is mooi mam : )
indirect toch gekregen he?….want dat hoort bij een boedha ; ) x

sil, - 12-12-’12 10:46
ria

Ja natuurlijk heb ik hem gekregen :-)

ria, (URL) - 12-12-’12 11:23
Redstar

Het was gister zeker lekker buiten. Ik had alleen andere dingen te doen zoals je op mijn log kon lezen. Nu, heb ik er een paar uur buiten op zitten.

Redstar, (URL) - 12-12-’12 13:58
marlies

eigenlijk vind ik deze boeddha mooier dan die die buiten oploste, maar dat is een kwestie van smaak. ik begrijp dat didi haar pijntjes heeft doorgegeven, dus bij jou zal het ook wel overgaan. overdag buiten zijn is, rond deze tijd van het jaar, sowieso beter dan op de bank hangen.

marlies, - 12-12-’12 21:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.